Stemming doelpunt van het seizoen

Nu het seizoen 2019-2020 officieel afgesloten is gaan wij op zoek naar het mooiste doelpunt van het seizoen. In de aanbieding: Drie kanonskogels, één patatje, een sublieme afwerking en een rush.

28/05/2020

Om de keuze voor jullie gemakkelijk te laten verlopen maakten wij alvast een selectie van de 6 mooiste doelpunten die onze Kerels dit seizoen maakten.

1.  DE SART – KRC GENK
Op de openingsspeeldag opende Julien De Sart de competitie met een bom! Vanop 30 meter knalde hij het leer tegen de netten om KV Kortrijk op voorsprong te zetten op het veld van KRC Genk.

2. AJAGUN – CERCLE BRUGGE
Ajagun trapte onze Kerels op gelijke hoogte met een afvallende bal die hij in één keer op de slof nam om zo de doelman van Cercle Brugge weerloos achter te laten.

3. D’HAENE – RSC ANDERLECHT
Het befaamde patatje van Kristof D’Haene. Een geniale ingeving van onze kleine West-Vlaming die (zoals zo vaak) dapper vooruit ging op zijn flank en vanuit een scherpe hoek de 4-2 binnenknalde tegen het RSC Anderlecht van Vincent Kompany.

4. MOFFI – CLUB BRUGGE
De ontbolstering van Terem Moffi tegen Club Brugge. Invaller Moffi werd de tweede helft ingebracht en had meteen al een impact toen hij op minuut 47 de beresterke en snelle verdediger (Simon Deli) van Club Brugge afwimpelde op de zijlijn en de 2-2 op het bord zette.
5. LEPOINT – WAASLAND-BEVEREN
Op Waasland-Beveren scoorde onze krijger Christophe Lepoint een wel heel mooi doelpunt om KV Kortrijk op voorsprong te zetten. Een gemeten dieptepass van D’Haene zet Lepoint alleen voor doel die de bal paal binnen in de kruising afwerkt.

6. DE SART – WAASLAND-BEVEREN
Opnieuw een kogel, opnieuw De Sart. In dezelfde wedstrijd op Waasland-Beveren schonk Julien ons de drie punten met een pegel vanop 25 meter. Deklat binnen, dat zijn de mooiste.

Bekijk de geselecteerde doelpunten via onderstaande video en breng jouw stem uit onder de video.
Wie stemt maakt kans op een gesigneerd wedstrijd shirt van VOLGEND SEIZOEN!

Stemmen kan tot en met donderdag 4 juni 2020.