Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

De Warmste Supporter(s)

KVK+

Tijdens de kerstmatch KV Kortrijk – Standard de Liège werden de vier kandidaten van De Warmste Supporter campagne voorgesteld. Tijdens dit gezamenlijk initiatief, opgezet door KV Kortrijk en Iso Protect, strijden 3 supporters voor het kroontje van De Warmste Supporter. Dit alles met één doel: financiële middelen inzamelen voor enkele community projecten van de club.

“Als warmste partner van KV Kortrijk, wenst Iso Protect zich in te zetten voor de community werking van de club. Maar dit kunnen we uiteraard niet alleen.” - David Houthoofd, bedrijfsleider Iso Protect.

3 supporters van KV Kortrijk, engageerden zich om peter of meter te worden van een bepaald project binnen de community werking van KV Kortrijk. Zij zullen tussen december en april 2018 zoveel mogelijk financiële middelen inzamelen voor hun community project. Hun acties gaan van een spaghetti-avond, over een quiz, tot een krachtmeting aan de ingang van het stadion. Op het einde is er één winnaar: de supporter die het meeste geld inzamelde voor zijn/haar community project. Hij of zij wordt De Warmste Supporter!

 

Onze peters en meters voorgesteld:

 

De Sportschuur: Maxim Servaege

Maxime en zijn vrouw Marijke zetten zich in voor zij die het wat moeilijker hebben in Kortrijk. Door verschillende activiteiten te organiseren willen ze financiële middelen inzamelen voor de Sportschuur. In de toekomst moet dit een plaats bieden waar kinderen en jongeren kunnen voetballen onder de vlag van KV Kortrijk.

Buurtsport Kortrijk: Martin Verfaille

Martin kiest voor het verhaal van Buurtsport Kortrijk in nagedachtenis van wijlen buurtsportmedewerker Gino Derveaux. Hij heeft veel respect voor het werk dat Gino Derveaux verricht heeft en hij wil op deze manier zijn steentje bijdragen om kinderen en jongeren sterker te maken door middel van buursport. 

G- en wandelvoetbal: Thany Velghe & Jeffrey Olivier

Thany en Jeffrey vinden dat iedereen een gelijk kans verdient om een sport te beoefenen. Jong of oud, beperking of niet, dat zou allemaal niets mogen uitmaken. Door zich in te zetten voor dit project wensen ze G- en wandelvoetbal nog meer in de aandacht te brengen.  

Zij rekenen alvast op jullie massale steun en enthousiasme. Blijf op de hoogte van hun acties via www.dewarmstesupporter.be en de Facebookpagina @DeWarmsteSupporter.

Vrije bijdrages zijn mogelijk op het rekeningnummer: BE50 1325 4960 9418