Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

De Warmste Supporter: Maxime Servage

KVK+

Maxime Servaege kroonde zich tot Warmste Supporter van KV Kortrijk dankzij een inzamelactie die om en bij de 2500 euro opbracht.

KV Kortrijk ging in het voorjaar op zoek naar zijn warmste supporters. Dit zijn supporters die zich engageren als peter of meter om een drietal projecten te ondersteunen. Maxime zette zijn schouders onder het renoveren van de verwaarloosde Sportschuur op het terrein van KVK Jeugdacademie.  In samenwerking met KV Kortrijk en het Kortrijkse OCMW wil Maxime de Sportschuur zodanig renoveren dat het sportieve en sociale projecten zoals het Homeless Cup Team, G-voetbal, Red Side Academy, wandelvoetbal enz. onderdak kan bieden.

Maxime verkocht steunkaarten, organiseerde een groot spaghetti festijn met tombola’s, zette in het supporterslokaal een collectebus en ging op wedstrijddagen bij supporters, in de kantines en zelfs in de loges langs. Met succes: uiteindelijk zamelde Maxime 2.441 euro in, genoeg voor de titel van Warmste Supporter.

“Zonder de steun van mijn echtgenote Marijke Vandevelde zou het me nooit gelukt zijn” , vertelde hij.  “Ik geef toe, ik heb toen wel wat slapeloze nachten gehad. Dat je de winnaar blijkt te zijn, maakt je wel trots. Ik mocht afgelopen zomer de grote cheque op het veld (voor de galamatch tegen FC Metz, red.) overhandigen. Zoiets laat je niet onberoerd.”

De zaakvoerder van ISO PROTECT (partner van KV Kortrijk) verdubbelde het ingezamelde bedrag om de Sportschuur mee te kunnen renoveren.