Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

De Boeck voor Lokeren-KVK : "We moeten scherp staan!"

Nieuws

Zoals elke week ontving trainer Glen De Boeck op donderdag de heren en dame van de pers.

“Laat ons hopen dat we de positieve flow verder zetten zaterdag. We spelen nog twee keer uit en twee keer thuis. We moeten zien dat we de scherpte behouden, dat is niet altijd even makkelijk zeker niet na de periode waaruit we komen. Als we willen dat playoff 1-ticket behalen moeten we in Lokeren punten sprokkelen. De belangrijkste match nu is die van zaterdag, de rest volgt later. Je moet op scherp staan in Daknam en verder moeten we niet kijken. We zijn afhankelijk van andere resultaten, er zijn ploegen die nog tegen elkaar moeten, misschien volstaat zelfs een 7 op 12, maar na het weekend kan het weer helemaal anders zijn. Het is belangrijk dat we de eerstvolgende wedstrijd winnen, dan moeten we minder naar de andere ploegen kijken. We moeten ons niveau proberen te houden."

"De confrontatie met Antwerp was belangrijk, we hebben twee stappen vooruit gezet omdat het een rechtstreekse tegenstander was. Bryan Verboom is goed ingevallen. Ik zie hem als de exponent van het feit dat een ploeg meer is dan elf basisspelers. Hij is ingekomen op een positie die niet de zijne is in een match die niet evident was, want de tegenstander speelde met veel power. Zijn invalbeurt was top. Wie ik zaterdag op de rechtsachter zet, zullen jullie wel zien (lacht). Ik heb achttien spelers en dus nog alternatieven voor die positie achter de hand, een trainer moet oplossingen zoeken ook al zijn die niet altijd logisch. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd afhankelijk ook van de tegenstander.”

“Lokeren heeft niets meer te winnen of te verliezen maar dat zijn dikwijls de gevaarlijkste matchen. Het terugkomen van Maric en Cevallos op de 10 zijn toch twee serieuze versterkingen. De jongens spelen ook voor een mooie premie en een plaats in de kern van volgend seizoen. Lokeren zal dus zeker niet in eindejaarsmodus spelen. We moeten 100% aanwezig zijn!”

NIEUWS UIT DE ZIEKENBOEG
- Lucas Rougeaux is gisterenmorgen geopereerd in Lyon. Hij moet zes weken platliggen, wat lang is en zal zorgen voor een mentale strijd
- Anthony Van Loo begint volgende week met de groep te trainen, hij raakt allicht klaar voor de playoffs

Chevalier blikt bij KVK-tv vooruit op trip naar Lokeren