Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Communiefoto's @ KV Kortrijk

Nieuws

Op woensdag 25 maart 2020 organiseert KVK een communiefoto moment. Is jouw zoon of dochter helemaal gek van KV Kortrijk en viert hij/zij dit jaar een communie of lentefeest? Noteer deze datum dan met stip in de agenda!

Dit fotomoment vindt plaats in het Guldensporenstadion op woensdag 25 maart 2020 van 13u00 tot 14u00. Het is de perfecte mogelijkheid om de communie of het lentefeest rood-wit te laten kleuren en zo aan iedereen te tonen dat jullie zoon/dochter een echte Kerel is!

Heb je interesse? Inschrijven kan door onderstaande formulier in te vullen. Gelieve in het inschrijvingsformulier zeker te vermelden met wie jouw zoon of dochter op de foto wil, dan zorgen we voor de aanwezigheid van deze speler*.

KV Kortrijk voorziet een fotograaf en een speler van 13u00 tot 14u00. Wees zeker stipt aanwezig zodat we stipt om 13u00 kunnen beginnen. Indien u niet aanwezig kan zijn, gelieve een seintje te geven aan KV Kortrijk op het nummer 056 96 01 90.

*Bij blessure of andere onvoorziene omstandigheden bestaat de mogelijkheid dat de speler niet aanwezig is. Dit wordt tijdig gecommuniceerd zodat een alternatief kan aangeboden worden.