Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Cercle staat niet op de positie die ze verdienen."

Nieuws

Yves Vanderhaeghe tekende present voor het wekelijkse persmoment met oog op de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

Blessures

"Lepoint en Rolland blijven geblesseerd. Stojanovic heeft voor het eerst gans de week mee kunnen trainen. Fysiek heeft hij wel nog een grote achterstand. Het is een verhaal van vallen en opstaan geworden. Tijdens de voorbereiding deed hij eens de opwarming mee, dan had hij 3 dagen enorm veel last, kreeg dan een spuit en dan moet je nog eens revalideren enzovoort. Als je hij eens drie of vier weken meetraint, zonder enige pijn, dan zie ik niet in waarom we het "risico" niet zouden nemen om hem te selecteren. Nu is dit nog te vroeg."

We missen Lepoint op de tien. De kracht en het loopvermogen die hij kon bieden, zorgde ervoor dat gans het team kon opschuiven. Nu hebben we dit te weinig. Deze week trainden we met verschillende mensen op de tien. Ondertussen ben ik er wel al uit wie we op die positie gaan zetten komende zaterdag.

Vooruitblik op Cercle Brugge

"Tegen Standard was Cercle Brugge zeker niet de mindere. Ze speelden steviger dan Standard, maar creërden weinig echte doelkansen.  Met Saadi hebben ze een stevig wapen. Een speler met die kwaliteiten loert om de hoek en kan uit het niets een doelpunt maken. Als je hun twee wedstrijden bekijkt, verdienen ze het niet om met nul punten achter te blijven."

"Het zou leuk zijn om de eerste overwinning te mogen noteren. Iedere wedstrijd moet gespeeld worden, maar we gaan met overtuiging richting Jan Breydel."