Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Brilscore tijdens oefenwedstrijd

Nieuws

Nu de interlandbreak aangebroken is, is het ook de ideale gelegenheid om verschillende spelers wedstrijdritme te laten opdoen. De wedstrijd werd gespeeld op het schitterend oefencomplex van Lille OSC (Domaine De Luchin). Het veld waarop gespeeld werd wordt ook gebruikt voor de dames van Lille OSC die ook in Dames Ligue 1 spelen.

Coach Glen De Boeck gaf heel wat basisspelers rust door in de eerste helft te starten met Bruzzese, Kagelmacher, Ajagun (kap.), Avenatti, Charisis, Camara, Golubovic, Batsula, Ouali, Avenatti en Kanu. 

De Kerels startten furieus aan de wedstrijd door het balbezit te domineren en enkele kansen te versieren. De eerste goede kans kwam er na een prachtige cross van Charisis op Batsula. Hij vervolgde de actie door slim af te leggen op Avenatti die niet twijfelt en de keeper van Lille tot een goede redding dwingt. Na zeventien minuten had Ouali de Kerels op voorsprong moeten schieten na een mooie diepsteekpass van Charisis. Ouali liep knap diep maar wachtte te lang en besloot keihard op de keeper. De enige kans die Lille kreeg werd vakkundig om zeep geholpen door huizenhoog over te schieten.

In de tweede helft mochten Kagelmacher, Ajagun en Batsula rusten. In hun plaats kwamen Hines-Ike, D’Haene en Chevalier. Het was een helft met weinig kansen. De enige grote kans kwam voor Lille. Een knappe reflex van doelman Bruzzese behoedde KV Kortrijk voor een onverdiende achterstand. Op het uur werden Golubovic en Ouali gewisseld voor Mboyo en Azouni. Kanu kreeg tien minuten voor tijd een serieuze tik te verwerken en moest gewisseld worden door Van Der Bruggen. Mboyo was allesbehalve tevreden met de tik die een speler van Lille uitdeelde en na wat woordgewissel kreeg Petit Pelé een rode kaart onder de neus geschoven.
 

DIGEST
KVK speelde met Bruzzese, Camara, Kagelmacher (45’ Hines-Ike), Batsula (45’ D’Haene), Golubovic (63’ Azouni), Rolland, Ouali (63’ Mboyo), Avenatti (75’ De Sart), Kanu (80’ Van Der Bruggen), Charisis en Ajagun (45’ Chevalier).

Geel: D’Haene
Rood: Mboyo