Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Bondskaarten & scheidsrechterkaarten

Jupiler Pro League en oefenwedstrijden

Houders van een bondskaart die een thuiswedstrijd van KV Kortrijk wensen bij te wonen dienen dit aan te vragen via e-mail info@kvk.be of via fax 056 37 42 67. Een kopie van de bondskaart moet aan de aanvraag toegevoegd worden. De aanvraag dient ten laatste 72 uur voor aanvang van de desbetreffende wedstrijd te gebeuren. Uw ticket kan vooraf op het secretariaat afgehaald worden. Op de dag van de wedstrijd kan het ticket afgehaald worden vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd aan het infopunt Ticketing in de Moorseelsestraat. Dit op vertoon van uw identiteitskaart, bondskaart en een kopie van de aanvraag (e-mail of fax en faxbevestiging).

Croky Cup

Voor wedstrijden in de Croky Cup moeten houders van een bondskaart hun aanvraag richten aan KV Kortrijk via e-mail info@kvk.be. Een kopie van de bondskaart dient aan de aanvraag toegevoegd te worden. De aanvraag moet ten laatste 72 uur voor aanvang van de desbetreffende wedstrijd gebeuren. Uw ticket kan enkel op de dag van de wedstrijd zelf worden afgehaald op vertoon van uw identiteitskaart, bondskaart en een kopie van de aanvraag (e-mail). Dit kan vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd aan het infopunt Ticketing in de Moorseelsestraat. Indien de finale van Croky Cup wordt gehaald, moet de aanvraag via e-mail gericht worden aan urbsfa.kbvb@footbel.com. De procedure blijft verder dezelfde zoals voor andere bekerwedstrijden.

Uw ticket wordt klaargelegd op basis van onderstaande tabel, indien u een ticket voor tribune 2 wenst, dient u dit uitdrukkelijk te vermelden.

 

KAART WIE? PLAATS
Kaart UC Leden van het uitvoerend comité Outside Seats
A-kaart Ereleden Outside Seats
B-kaart Leden van de nationale en provinciale comités/commissies Tribune 1 (A/B)
C-kaart Leden van verdienste; Scheidsrechters en centrale scheidsrechters; Commissie; Prospectoren; Bondspersoneel Tribune 4
Doorstreepte C-kaart Bondserepenningen; Scheidsrechters provinciale scheidsrechterscommissie; Geconventioneerde groeperingen; Uitnodigingen Tribune 4