Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Bon courage Lucas

Nieuws

In het slot van de terugwedstrijd in de 1/2e Finale van de Croky Cup blesseerde Lucas Rougeaux zich in een duel aan de knie. Na de scan die werd uitgevoerd, kregen we meer nieuws over de ernst van de blessure.

Lucas Rougeaux die aan een sterk seizoen bezig was en onder Glen De Boeck titularis werd op de rechtsachter kon terugblikken op een zeer geslaagde Croky Cup. Met 3 doelpunten was hij medetopschutter van KV Kortrijk in deze bekercampagne. Hij scoorde tegen Durbuy, Gent en hij scoorde de winning goal tegen KRC Genk thuis in de heenwedstrijd van de 1/2e Finale in de Croky Cup.

In de terugwedstrijd van de 1/2e Finale in de Croky Cup kwam hij onzacht in aanraking met Colley van KRC Genk. Hij moest de wedstrijd meteen staken en werd afgevoerd op een draagberrie. Gisteren onderging hij dan een scan van de knie en kon er een eerste diagnose gesteld worden. Lucas Rougeaux liep een zware knieblessure op en scheurde onder andere de voorste kruisbanden en zal waarschijnlijk tegen een revalidatie opkijken van minimum 10 maanden.

De spelers, technische staf en alle leden van de club leven enorm mee met Lucas en wensen hem veel sterkte in zijn revalidatie!