Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Boek 10 jaar KVK in 1e Klasse

Nieuws

Afgelopen seizoen speelde KV Kortrijk zijn 10e onafgebroken seizoen in de Belgische 1e klasse. 10 seizoenen met heel wat memorabele momenten waarop we terugblikken aan de hand van een boek dat binnenkort uitkomt.

Na de titel in het seizoen 2007-2008 in de Belgische 2e Klasse ontstond er een groot volksfeest in Kortrijk en promoveerden onze Kerels rechtstreeks naar het hoogste niveau in België. Het elftal van Hein kwam in het eerste seizoen 1e klasse in een competitieformat van 18 clubs, waarbij er 4 zakkers naar de 2e klasse zouden zijn. Kortrijk eindigde dat seizoen op de 14e plaats.

Daarna was de rood-witte trein vertrokken: 3 maal Play Off I, 2 maal de finale van Play Off II en 1 bekerfinale. Enkele memorabele matchen in het Guldensporenstadion. Enkele grote namen en clubiconen die het rood-witte shirt gespeeld hebben: Kums, Dejaegere, Benteke, Ciman, Santini, Marusic, Capon, Pavlovic, Kouyaté, Coulibaly, Chevalier, Saadi, Kaminski, Capon, Kagelmacher, Makarenko, Chanot, Zukanovic,...

Binnenkort kun je al deze herinneringen ophalen in een boek over deze 10 memorabele jaren van de hand van Eddy Soetaert. Maar nu kun je al stemmen op jouw ultieme 11 van de voorbije 10 seizoenen in 1e klasse. 

Stemmen kan via deze link. En wie weet win jij wel een boek!