Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Bloemist Ghislain geeft de aftrap van KVK - Wbe

Nieuws

De aftrap van KV Kortrijk – Waasland-Beveren werd gegeven door Ghislain Deschoemaeker. De bloemist kwam de voorbije dagen in het nieuws omwille van een crowdfunding-project voor zijn bloemenzaak.

Onze club toonde ook haar goed hart en de staf en de spelersgroep stond een deel van hun premies af aan de 59-jarige zelfstandige uit de Pottelberg. Deschoemaeker, al jaren trouw KVK-supporter, mocht bovendien de aftrap geven van een wedstrijd van zijn favoriete club in het Guldensporenstadion. Zijn zaak werd ook extra in de spotlights geplaatst via leadboarding en ledwallpubliciteit.

De zaak van de bloemist werd getroffen door wegenwerken op de Pottelberg die lang aansleepten. De winkel ging ei zo na failliet en dat kwam ook onze trainer Glen De Boeck ter ore die prompt een initiatief opzette.

Ondertussen zit de crowdfunding, georganiseerd door Joeri Pauwels, er op. Het hele project, inclusief een duivenveiling, leverde net geen 25.000 euro op. Het bedrag zorgt ervoor dat Ghislain zijn schulden kan betalen.

Ghislain geeft de aftrap