Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Blij met de winst en kwalificatie."

Nieuws

Na afloop van de bekerwedstrijd tegen KAS Eupen sprak coach Vanderhaeghe de verzamelde pers toe tijdens de wekelijkse persbabbel in het Guldensporenstadion.

"We hebben gedaan wat we moesten doen. We hadden liever direct op voorsprong gekomen, maar na het doelpunt van Eupen weet je dat ze heel gesloten zullen voetballen. Ze hebben enorm veel duelkracht en dan zie je dat we in de eerste helft aangeslagen zijn van dat tegendoelpunt. Ik heb hen aan de rust gezegd dat ze geen schrik moeten hebben en er gewoon vol voor moeten gaan."

"De supporters hebben een grote rol gespeeld. Vanaf het begin van de match waren ze de ploeg enorm aan het aanmoedigen. Dat er aan de rust hier en daar gefloten werd is begrijpelijk, want de eerste helft was ook echt niet goed. Bij de start van de tweede helft bleven de supporters ons aanmoedigen en met de gelijkmaker schoot de vlam in de pijp."

"We zijn natuurlijk zeer blij met deze kwalificatie. In 13 seizoen hebben we 10 keer de kwartfinale bereikt. Natuurlijk is er maar één iets die telt, en dat is hem (de beker) in de lucht steken, maar het blijft een mooie statistiek."

Hannes (Van Der Bruggen) heeft een blessure aan zijn nek. Tijdens de wedstrijd schoot er iet in zijn nek waardoor hij niet klaar zal zijn voor KV Mechelen.