Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Ben je klaar voor de topaffiche KVK - Rijsel? (woensdag 19.30u.)

Nieuws

Komende woensdag ontvangen we in ons vertrouwde Guldensporenstadion de Franse topper Rijsel, oftewel Lille OSC.

Vorig seizoen eindigde de club uit Noord-Frankrijk 11de op 20 ploegen met 46 punten. Dat waren er 49 minder dan kampioen Monaco.

De club heeft een rijke geschiedenis in het Franse voetbal en speelde in 2011 voor het laatst kampioen en plaatsten ze zich zo voor de Champions League. In datzelfde jaar wonnen ‘Les Dogues’ ook de Franse beker.

In het verleden speelden verschillende Belgische toppers voor Lille : Philippe Desmet, Eden Hazard, Kevin Miralles, Divock Origi en Erwin Vandenbergh om er maar enkele te noemen.

Afgelopen zaterdag won Rijsel, sinds dit seizoen getraind door de Argentijn Marcelo Bielsa (ex-bondschoach Argentinië en Chili, ex-coach van onder meer Marseille en Lazio Roma) vriendschappelijk van Stade Reims (met ex-KVK’er Romain Métanire in haar rangen) met 0-2. De goals kwamen van de Braziliaan Luis Araujo en de Argentijn Ezequiel Ponce. Bielsa stelde volgende spelers op: Maignan (Koffi, 45') - Kouamé, Alonso, Ié, Kouamé (Xeka, 45') - Amadou (c), Mendes (Pollet, 65') - Benzia (Bahlouli, 45') - El Ghazi (Faraj, 65'), De Préville (Ponce, 65'), Araujo (Terrier, 45')

Voor Rijsel start de competitie op 6 augustus met een thuismatch tegen Nantes. Eerst geven ze KVK partij voor een vriendschappelijk treffen dat wordt afgetrapt om 19.30u. Mis deze topaffiche niet! Tickets in ons secretariaat verkrijgbaar.