Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Beloftevolle Camara tekent voor 5 seizoenen

Nieuws

KV Kortrijk officialiseerde zijn 9e transfer voor het seizoen 2018-2019. De jonge beloftevolle Senegalees Alioune Camara komt onze club versterken en tekende een contract voor 3 seizoenen en een optie voor 2 bijkomende seizoenen.

Na Jarno De Smet, Ilombe Mboyo, Mohammad Naderi, Kanu, Jean Marco Toualy, Petar Golubovic, Brendan Hines-Ike en Andriy Batsula is Alioune Camara de 9e versterking voor de Kerels dit seizoen.

Alioune Badara Camara werd geboren in Dakar (Senegal) op 9/08/1997. Donderdag wordt Camara dus 21 jaar. Alioune Camara staat te boek in zijn thuisland als een grote belofte. Hij werd opgeleid in de N.S.F.C. Iyane Matam academie en was er kapitein van zijn ploeg. In de voorbereiding deed Camara hier een testperiode en daarin liet hij een meer dan solide indruk. Met zijn 1m95 is Alioune een impossante verschijning in de verdediging van KV Kortrijk.

Zijn beste positie is die van centrale verdediger, maar hij kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. In de voorbereiding speelde hij de wedstrijden mee tegen Bissegem, Geluwe en Mandel United. Tegen Bissegem wist Alioune ook te scoren.

Alioune Camara tekende een contract van 3 seizoenen met een optie op 2 bijkomende seizoenen bij KV Kortrijk. Vorige week sloot hij opnieuw aan bij de groep en hij is speelgerechtigd voor de wedstrijd van vrijdag in en tegen Club Brugge. De Senegalees zal met het nummer 25 spelen bij KV Kortrijk