Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Belgisch Kampioenschap Bubbleball

Nieuws

Tijdens de rust van Veekaa-Genk werd in de middencirkel een wedstrijdje ... bubbleball gespeeld. Op zondag 30 april organiseert VZW Bubble Events in samenwerking met VZW Sportplus immers de 2de editie van het Belgisch Kampioenschap Bubbleball op de voetbalterreinen van de Lange Munte. Het BK wordt ook in kader van de campagne Buiten Bewegen georganiseerd dat het sporten op laagdrempelige manier wil promoten.

Bubbleball is een knotsgekke variatie op voetbal waarbij de spelers in een opgeblazen bal tegen elkaar spelen. Over de grond rollen en tollen is een bubblewedstrijd niet vreemd. Door de vele botsingen staat de sport garant voor spektakel, hilariteit en lachende gezichten!

Na de succesvolle editie van vorig jaar mikt het BK Bubbleball dit jaar nog meer om van het event een gezellig familiemoment te maken. Dit jaar zijn er ook spectaculaire randactiviteiten zoals soccerpool, levend tafelvoetbal, waterballen, soccerdarts en nog zoveel meer... Daarbij komt nog dat iedereen alles gratis mag uitproberen!
Voor de prestigieuze Belgische Kampioenstitel strijden dit jaar 32 ploegen. Het tornooi start om 10u waarbij elke ploeg 7 spannende & spectaculaire wedstrijden speelt. De ultieme finale vangt aan om 17.30u.

Inschrijven met een ploeg kan nog altijd via de website www.bkbubbleball.be. Aarzel niet en doe mee aan één van de meest onvergetelijke & unieke sportevents in Vlaanderen.

Wie wordt Belgisch Kampioen Bubbleball 2017? Afspraak op 30 april aan de voetbalvelden van de Lange Munte!