Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Belangrijke ticketinfo: KV Kortrijk - Club Brugge

Ticketing

Onze Kerels hebben hun eerste thuisoverwinning beet na een zege tegen Sporting Lokeren met wervelend voetbal. Voor de volgende thuiswedstrijd van onze Kerels, de kraker tegen Club Brugge, zetten we enkele belangrijke praktische zaken op een rij.

KV Kortrijk - Club Brugge, de kraker van speeldag 4, wordt gespeeld op zondag 20 augustus om 18u00 in het Guldensporenstadion.

Te koop vanaf maandag 7 augustus

Tickets voor de wedstrijd KV Kortrijk - Club Brugge zullen te koop zijn vanaf maandag 7.08.2017 in het secretariaat van KV Kortrijk. Alle informatie kun je hier nalezen.

Belangrijke info

Voor deze wedstrijd geldt een 1 op 1 verkoop. Dit houdt in dat supporters die een ticket wensen aan te kopen voor deze wedstrijd 1 ticket kunnen aankopen persoonlijk op hun naam. Om een ticket aan te kopen moet de identiteitskaart verplicht voorgelegd worden.

De 1 op 1 verkoop is van kracht voor Tribune 3 en Tribune 4, voor deze tribunes kunnen geen online tickets aangekocht worden!

Een overzicht:

  • Tribune 1: wel onlineverkoop en geen 1 op 1 verkoop.
  • Tribune 2: wel onlineverkoop en geen 1 op 1 verkoop.
  • Tribune 3: geen onlineverkoop en verplichte 1 op 1 verkoop.
  • Tribune 4: geen onlineverkoop en verplichte 1 op 1 verkoop.

Iedereen die tickets aankoopt voor deze wedstrijd dient zijn gegevens achter te laten en wordt verantwoordelijk gehouden bij het doorgeven van zijn of haar ticket(s).

Extra veiligheidsmaatregelen

Aanvullend op bovenstaande maatregelen, worden ook nog andere extra veiligheidsmaatregelen genomen. Hieronder een overzicht van alle extra veiligheidsmaatregelen voor deze wedstrijd:

  • Geen kleurvermenging: in de vakken voor de thuissupporters worden enkel KVK-supporters toegelaten. Hierop zal streng gecontroleerd worden. 
  • Strenge identiteitscontrole: aan de ingang van het Guldensporenstadion en aan de ingangen van bepaalde tribunes zal extra controle gehouden worden.
  • Extra aanwezigheid van veiligheidsmensen: voor deze wedstrijd zullen extra politiemensen, stewards en veiligheidsmensen zorgen dat alles in goede banen loopt.

Oproep

We roepen alle supporters op om deze wedstrijd in een aangename voetbalsfeer te laten verlopen. Voetbal moet altijd een feest zijn voor jong en oud in het Guldensporenstadion.