Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Nieuws" artikels

Namen op de shirts!

Wij van KV Kortrijk zijn heel blij te kunnen melden dat vanaf zaterdag de namen van onze spelers op het shirt te zien zullen zijn dankzij onze nieuwe partner Signseen!

Nieuws

"10 Om Terug Te Zien" - De Theatershow

Ter gelegenheid van de 10 prachtige jaren die KV Kortrijk beleefde in eerste klasse als club en als familie werd een boek uitgebracht. Om dit prachtig stukje literatuur niet zomaar aan jullie voorbij te laten gaan, organiseren wij een heuse theatershow met gastsprekers die deel uitmaakten van een decenium KV Kortrijk!

Nieuws

Sint Truiden VV in een notendop

Na een schitterende tweede helft op het veld van Lokeren zullen onze Kerels deze positieve lijn moeten doortrekken thuis tegen een sterk spelend STVV. Aanstaande zaterdag 20 oktober om 20u00 wordt de thuiswedstrijd tegen de Kanaries op gang gefloten.

Nieuws

Ticketinfo KVK- Sint Truiden VV

Zaterdag 20 oktober spelen onze Kerels hun vijfde thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League omstreeks 20u00 tegen de Kanaries van STVV. Wil jij er ook graag bij zijn? Hieronder alle info in verband met tickets en openingsuren van het secretariaat.

Nieuws

Brilscore tijdens oefenwedstrijd

Nu de interlandbreak aangebroken is, is het ook de ideale gelegenheid om verschillende spelers wedstrijdritme te laten opdoen. De wedstrijd werd gespeeld op het schitterend oefencomplex van Lille OSC (Domaine De Luchin). Het veld waarop gespeeld werd wordt ook gebruikt voor de dames van Lille OSC die ook in Dames Ligue 1 spelen.

Nieuws