Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

Kerels sneuvelen eervol in halve finale

De Kerels gingen in Genk op zoek naar een ticket voor de bekerfinale op 17 maart. Met een 3-2 voorsprong trokken ze naar de Luminus Arena. In vergelijking met de ploeg die won op STVV kwam Chevalier terug in de ploeg, Azouni nam plaats op de bank.

Matchreport

KVK zet top 6-ambitie kracht bij met zege in STVV

Na de knappe zege tegen Genk van afgelopen dinsdag wijzigde coach Glen De Boeck zijn ploeg op een plaats. Teddy Chevalier werd rust gegund en Jeremy Perbet mocht starten in de punt van de aanval. Voor de rest startte onze trainer met de ploeg die in de eerste helft Genk van de mat blies.

Matchreport

Kerels raken niet voorbij Panda's

Na de zege op Moeskroen wijzigde trainer De Boeck zijn ploeg op één plaats. Christophe Lepoint, die inviel afgelopen dinsdag, verscheen in de basis en daardoor verhuisde Stijn De Smet naar de bank. Eupen dat als voorlaatste aan de partij begon, sprokkelde dit seizoen nog maar drie punten op verplaatsing in elf uitwedstrijden. Het was bijna tien jaar geleden dat KVK de poort naar eerste klasse open duwde na een zege tegen de Oostkantonners.

Matchreport

Doelpuntrijke oefenwedstrijd

KV Kortrijk heeft de afgelopen dagen zware trainingsarbeid verricht, een intensieve stage in Nieuwpoort gevolgd door een week met harde trainingsarbeid. Vandaag stond er dan een oefenwedstrijd achter gesloten deuren op het programma tegen de Nederlandse 1e Klasseclub Roda JC.

Matchreport

Kerels zetten vlot Mechelen opzij

Na de 15 goals uit de voorbije 4 thuismatchen viel weinig verandering in de basiself te verwachten. En dat bleek ook, enkel de gisteren op training uitgevallen Idir Ouali werd in de startelf vervangen door Stijn De Smet. Op de bank zat Youcef Attal na een lange tijd out terug fit.

Matchreport

Onterecht verlies in de Ghelamco Arena

Glen De Boeck wijzigde niets aan zijn elftal dat vlot Waasland-Beveren opzij zette. Op de bank vatte Gary Kagelmacher voor het eerst plaats na zijn blessure. Van der Bruggen, Perbet, Bruzzese en De Smet, die twee laatste vanop de bank, keken hun ex-ploeg in de ogen.

Matchreport