Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

0-1 verlies tegen Antwerp

De goal van Tuta in de laatste minuut van de extra tijd in de derby zorgde voor een nieuwe boost en met dat vertrouwen op zak ontvingen de Kerels Antwerp in eigen vesting: dé kans om revanche te nemen voor de bekeruitschakeling vorige maand. Coach Vanderhaeghe verving de geblesseerde Moffi door Stojanovic.

Matchreport

Onverdiende nederlaag voor Kerels

De Kerels ontvingen met een knappe 9 op 9 op zak uittredend kampioen Genk. Na de zeges tegen Standard, Waasland-Beveren en Oostende kon KVK ontspannen aan de match beginnen en haar thuissupporters nog eens verwennen. Coach Vanderhaeghe dropte Makarenko en Lepoint in de basis, daardoor verhuisden Azouni en Kage naar de bank.

Matchreport

Derde opeenvolgende zege!

Na de zeges tegen Standard en Waasland-Beveren trokken de Kerels met vertrouwen richting kust voor het duel met KV Oostende. Coach Vanderhaeghe wisselde zijn team op vier plaatsen. Lepoint, Selemani, Makarenko en Stojanovic kregen een plaats op de bank, naast wintertransfer Gueye. Daardoor verschenen Moffi, Azouni, Kagé en Mboyo aan de aftrap.

Matchreport

Kerels boeken knappe zege op Freethiel

Na de bekeruitschakeling tegen Antwerp ging KVK op zoek naar eerherstel op de Freethiel tegen het bedreigde Waasland-Beveren. De rood-witten startten met Selemani, Makarenko en Lepoint in de basis. Mboyo, Moffi en Azouni verdwenen naar de bank.

Matchreport

De uitschakeling smaakt zuur

Voor de match van het jaar in een kolkend Guldensporenstadion begon KVK met Azouni op de rechtsachter in plaats van de geschorste Golubovic. Voor de rest de verwachte namen aan de start van deze bekerpartij die de Kerels naar Brussel moest brengen. Aangevuurd door een enthousiast thuispubliek en een schitterende tifo moest het onze avond worden.

Matchreport

Overtuigende zege tegen Standard : 3-1

De Kerels ontvingen Standard met veel vertrouwen na de knappe prestaties in Antwerp en thuis tegen leider Club Brugge. Coach Vanderhaeghe, gisteren 50 geworden, gaf Lepoint, Azouni en Stojanovic een basisplaats. Ezekiel en Mboyo verhuisden naar de bank. Van Der Bruggen was ziek.

Matchreport

KVK houdt competitieleider in bedwang

Na de knappe wedstrijd van de Kerels in Antwerpen keek KVK competitieleider Club Brugge in de ogen. In een volgelopen Guldensporenstadion roteerde coach Vanderhaeghe in zijn elftal voor deze derby. Zo kwamen Kage, Ezekiel en Ocansey aan de aftrap. Derijck debuteerde voor eigen volk, Azouni was geschorst.

Matchreport

Antwerp - KVK 1-1 na beklijvende cupmatch

De Kerels trokken voor hun halve finale naar een goedgevulde Bosuil voor een ouderwetse cupavond. Coach Vanderhaeghe gooide zijn team na de nederlaag op STVV om en zette nieuwkomers Derijck en Moffi aan de aftrap, ook Stojanovic begon aan de match. De broertjes De Sart stonden tegenover elkaar op het middenveld.

Matchreport

2-0 nederlaag op Stayen

De eerste wedstrijd na de winterstop bracht de Kerels naar Limburg voor het duel met STVV. KVK begon aan het duel op Stayen met Hines-Ike en Kage in de ploeg. De Sart was geschorst voor de match tegen de Kanaries, nieuwe spits Moffi begon op de bank.

Matchreport