Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

KVK pakt gouden punt in Genk

De Kerels kregen met RC Genk de competitieleider te bekampen en dat in het verre Limburg. Na de drie opeenvolgende overwinningen zette coach Vanderhaeghe Ezekiel diep in de spits ten nadele van Chevalier die naar de bank verhuisde. Voor Imoh de tweede basisplaats dit seizoen. Rolland en Van Der Bruggen stonden beiden op het middenveld.

Matchreport

Kerels pakken 6/6 na winst tegen Moeskroen

Voor Yves Vanderhaeghe was KVK – Moeskroen een bijzondere wedstrijd want het was zijn eerste thuismatch sinds zijn terugkeer. Onze coach sleutelde op één positie aan het elftal dat vorige week won op Oostende. D’Haene, terug uit schorsing, verdring Batsula terug naar de bank.

Matchreport

Kerels boeken vierde uitzege in Oostende

Eerste match van de terugronde en ook de eerste wedstrijd onder nieuwe coach Yves Vanderhaeghe die met de verplaatsing naar KV Oostende meteen zijn ex-ploeg mocht bekampen. Onze trainer liet Kumordzi en Batsula debuteren en zette ook Avenatti en Rolland in de ploeg. Van Der Bruggen en D’Haene waren geschorst.

Matchreport

Kerels versus Rouches : 0-2

Na de 3-1 nederlaag, het eerste verlies op verplaatsing sinds 16 september, ontvingen de Kerels Standard. Het team verloor in competitie tweemaal na elkaar en ook Europees gingen de Luikenaar onderuit bij Krasnodar. Bij KVK kwam Lepoint voor het eerst niet aan de aftrap, hij werd vervangen door Hines-Ike. Ook Charisis zat op de bank, Mboyo kreeg opnieuw een basisplaats.

Matchreport

Licht toegekende strafschop leidt verlies in

KVK haalde uit de twee voorbije wedstrijden evenveel punten maar dat hadden er best vier meer kunnen zijn. Toch wijzigde trainer Glen De Boeck maar op één positie zijn elftal : Ouali werd vervangen door Charisis. Mboyo, terug uit blessure, begon op de bank.

Matchreport