Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

Kerels winnen in eigen huis verdiend van STVV

Zaterdagavond kregen de Kerels met STVV de voorlopige seizoensrevelatie van de Jupiler Pro League op bezoek. In vergelijking met de winst op Lokeren veranderde coach Glen De Boeck niet veel aan zijn elftal. Er kwamen twee nieuwe namen in de ploeg: Ouali nam de plaats van Azouni in, Avenatti die van Chevalier. Scheidsrechter van dit treffen was de heer Wesley Alen.

Matchreport

1-3 onderuit tegen Eupen

Na de twee uitzeges in Zulte Waregem (competitie) en Harelbeke (beker) ontvingen we in ons eigen Guldensporenstadion AS Eupen. Christophe Lepoint pikte zijn plaats in de basiself terug in na een blessure, daardoor verdween Golubovic terug naar de bank.

Matchreport

Eerste bekerhorde genomen : 0-1 in Harelbeke

KVK trok na de deugddoende zege in Waregem richting Harelbeke voor hun eerste bekerwedstrijd van het seizoen. De Ratjes, die uitkomen in 2de Amateurs, ontvingen de Kerels in een sfeervol Forestierstadion. Golubovic kreeg van coach De Boeck zijn eerste basisplaats van het seizoen.

Matchreport

0-2 winst. In. De. Derby!

De Kerels kwamen na hun nederlaag in Moeskroen oog in oog te staan met de buren van Zulte Waregem. Ook zij vertoefden in een keien crisis met amper vijf punten waaronder ook nog maar een overwinning. De Boeck zette Rolland, Ouali en Ezekiel na de nederlaag in Moeskroen op de bank. Daardoor kwam onder meer Stojanovic in de ploeg.

Matchreport

KVK onderuit op Le Canonnier

Na de 4 op 6 ging KVK op zoek naar bevestiging in Moeskroen, de eerste van drie opeenvolgende derby’s. Coach Glen De Boeck posteerde Thomas Kaminski terug in doel en gaf ook een eerste basisplaats aan Julien De Sart en Imoh Ezekiel. Teddy Chevalier begon op de bank.

Matchreport

KVK houdt leider in bedwang in zinderende match

Na de knappe zege in Charleroi was het voor de Kerels belangrijk om het goeie elan thuis te bevestigen. Tegenstander was wel leider Racing Genk dat zich donderdag plaatste voor de poulefase van de Europa League. Coach De Boeck zette Kanu en Rolland aan de aftrap, Azouni en Stojanovic verhuisden naar de bank.

Matchreport