Contactlenzen nodig? Jouw contactlenscentrum: Optiek Somers

Lensonline.be

Alle "Matchreport" artikels

Veekaa lijdt eerste nederlaag in POII

Vanavond ontving Veekaa met KRC Genk de kwartfinalist van de Europa League. Met een eerste plaats als inzet was het belang groot voor beide ploegen. Bij KVK opteerde coach Karim Belhocine voor dezelfde basiself als in het billijk gelijkspel tegen Lokeren. Coach van deze interessante partij was de heer Serge Gumienny.

Matchreport

Veekaa pakt punt op Daknam

Veekaa maakte vanavond de verplaatsing naar Daknam. Coach Karim Belhocine opteerde voor dezelfde basiself als in de gewonnen partij tegen Moeskroen. Scheidsrechter was de heer Nicolas Laforge.

Matchreport

Veekaa begint met deugddoende zege aan POII

Zaterdagavond stond de eerste match in POII op het programma. Bij Veekaa keerde Thomas Kaminski terug in doel. Ook Barbaric, De Smet, Mercier en Totovysktyi stonden – in tegenstelling tot de laatste competitiematch – in de basiself. Scheidsrechter was de heer Frederik Geldhof.

Matchreport

Veekaa speelt gelijk op Mambourg

Vanavond maakte Veekaa de verplaatsing naar Mambourg. Bij Rood-Wit keerde Idir Ouali terug uit blessure. Ook Van Loo en Pavlovic maakten hun rentree in de basis. Scheidsrechter van deze partij was de heer Wim Smet.

Matchreport

1-0 verlies in Eupen

De Kerels trokken na de 6 op 9 richting Eupen waar ze op zoek gingen naar een nieuwe driepunter. Dat moest dan wel gebeuren zonder een resem afwezigen : Dimitris Goutas en Tomislav Barbaric waren geschorst, Andriy Totovytskyi vertoeft door visumproblemen nog steeds in Oekraïne en Elohim Rolland, Lucas Rougeaux, Lennert De Smul, Stijn De Smet, Hervé Kage en Idir Ouali waren geblesseerd. Coach Van Lancker zette daarom onder meer Sarr, Pavlovic, Joaozinho en Mercier in de ploeg. Kovacevic debuteerde.

Matchreport

KVK met 0-2 onderuit tegen KV Mechelen

Veekaa nam het zaterdagavond op tegen KV Mechelen. Na de ruime zege op Standard zag coach Bart Van Lancker geen reden om aan zijn basiself te sleutelen. KVK begon dus met dezelfde elf namen als vorige week. Scheidsrechter Bram Van Driessche leidde de wedstrijd in goede banen.

Matchreport

Hele knappe 0-3 zege op Standard!

Veekaa trok met een 2-1 zege tegen Lokeren naar het verre Sclessin om Standard partij te geven. Coach Bart Van Lancker bleef het vertrouwen geven aan Michalis Sifakis en Tomislav Barbaric. Hij kon evenwel niet rekenen op de gekwetsten Joaozinho, De Smet en Rougeaux. Nieuwkomers Stojanovic en Kovacevic begonnen op de bank.

Matchreport

Veekaa klopt Lokeren met 2-1

De Kerels kregen met Lokeren een unieke mogelijkheid om de negatieve spiraal van de voorbije weken om te buigen. Coach Van Lancker koos in zijn basisopstelling opnieuw voor doelman Michalis Sifakis en ook Hervé Kage en Tomislav Barbaric (voor het eerst terug in de ploeg sinds augustus) mochten starten. Nieuwkomer Vladimir Kovacevic zat op de bank naast onder meer Nebo Pavlovic en Joaozinho. Anthony Van Loo was onze kapitein.

Matchreport