Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

2-0 verlies in Ghelamco

De Kerels maakten dit weekend de verplaatsing naar AA Gent, een trip die de heropstanding moest inleiden na de moeilijke septembermaand. De bekerzege op Seraing gaf KVK hopelijk een boost. De rood-witten startten met Lepoint, Hines-Ike en Rougeaux in de basis. Stojanovic en Rolland waren gekwetst.

Matchreport

Eerste thuisnederlaag van het seizoen

Na het verlies in Moeskroen kregen de Kerels het bezoek van bekerwinnaar KV Mechelen. Trainer Yves Vanderhaeghe gooide zijn ploeg door elkaar en liet Mujakic en Hornby debuteren. De geschorste Rougeaux werd vervangen door Golubovic.

Matchreport

Kerels niet voorbij kustboys : 2-2

Na het late verlies op Sclessin was het uitkijken naar de reactie van de Kerels in de derby tegen KV Oostende. Coach Vanderhaeghe gaf Rougeaux een basisplaats, de geblesseerde Kage werd vervangen door Lepoint. De herstelde Stojanovic begon op de bank.

Matchreport

In slotfase onderuit op Standard

Onder een loden hitte trokken de Kerels naar het sfeervolle Sclessin voor de confrontatie met Standard. Coach Vanderhaeghe begon met het team dat aan de tweede helft tegen Anderlecht een superprestatie neerzette, dus met Kage in de basis. Bij winst werd KVK tweede in de klassering.

Matchreport

Mboyo bezorgt Kerels verdiend punt

De eerste thuismatch bracht de Kerels tegenover het Charleroi van ex-KVK-coach Karim Belhocine. In het elftal dat aan de match begon, kregen Rolland, Ezekiel en Ocansey een basisplaats. Daardoor verdwenen Ajagun, Kage en Mboyo naar de bank.

Matchreport