Contactlenzen nodig? Jouw contactlenscentrum: Optiek Somers

Lensonline.be

Alle "Matchreport" artikels

Veekaa speelt gelijk op Mambourg

Vanavond maakte Veekaa de verplaatsing naar Mambourg. Bij Rood-Wit keerde Idir Ouali terug uit blessure. Ook Van Loo en Pavlovic maakten hun rentree in de basis. Scheidsrechter van deze partij was de heer Wim Smet.

Matchreport

1-0 verlies in Eupen

De Kerels trokken na de 6 op 9 richting Eupen waar ze op zoek gingen naar een nieuwe driepunter. Dat moest dan wel gebeuren zonder een resem afwezigen : Dimitris Goutas en Tomislav Barbaric waren geschorst, Andriy Totovytskyi vertoeft door visumproblemen nog steeds in Oekraïne en Elohim Rolland, Lucas Rougeaux, Lennert De Smul, Stijn De Smet, Hervé Kage en Idir Ouali waren geblesseerd. Coach Van Lancker zette daarom onder meer Sarr, Pavlovic, Joaozinho en Mercier in de ploeg. Kovacevic debuteerde.

Matchreport

KVK met 0-2 onderuit tegen KV Mechelen

Veekaa nam het zaterdagavond op tegen KV Mechelen. Na de ruime zege op Standard zag coach Bart Van Lancker geen reden om aan zijn basiself te sleutelen. KVK begon dus met dezelfde elf namen als vorige week. Scheidsrechter Bram Van Driessche leidde de wedstrijd in goede banen.

Matchreport

Hele knappe 0-3 zege op Standard!

Veekaa trok met een 2-1 zege tegen Lokeren naar het verre Sclessin om Standard partij te geven. Coach Bart Van Lancker bleef het vertrouwen geven aan Michalis Sifakis en Tomislav Barbaric. Hij kon evenwel niet rekenen op de gekwetsten Joaozinho, De Smet en Rougeaux. Nieuwkomers Stojanovic en Kovacevic begonnen op de bank.

Matchreport

Veekaa klopt Lokeren met 2-1

De Kerels kregen met Lokeren een unieke mogelijkheid om de negatieve spiraal van de voorbije weken om te buigen. Coach Van Lancker koos in zijn basisopstelling opnieuw voor doelman Michalis Sifakis en ook Hervé Kage en Tomislav Barbaric (voor het eerst terug in de ploeg sinds augustus) mochten starten. Nieuwkomer Vladimir Kovacevic zat op de bank naast onder meer Nebo Pavlovic en Joaozinho. Anthony Van Loo was onze kapitein.

Matchreport

3-0 nederlaag in Genk

Na de 2-3 nederlaag in de derby trok de Veekaa dinsdagavond naar Genk. De heenwedstrijd werd met knappe 4-1 cijfers gewonnen met onder meer twee goals van Idriss Saadi. Voor de verplaatsing naar Limburg kon coach Van Lancker geen beroep doen op de zieke Gertjan De Mets en de gekwetste Stijn De Smet. Michalis Sifakis stond voor het eerst in doel in de competitie, Sidy Sarr versierde zijn tweede basisplek en Kristof D’haene verscheen terug in de ploeg. Op de bank onder meer Chevalier, Pavlopvic en de herstelde Kage. Elohim Rolland en Samule Gigot kwamen terug uit schorsing.

Matchreport

Veekaa verliest van rode lantaarn

Na de thuisnederlaag tegen Oostende trok de Veekaa op tweede kerst richting Kempen voor het duel met Westerlo. Hoofdtrainer Van Lancker koos voor Stijn De Smet, die sinds lang terug in de basis verscheen. Ook Lucas Rougeaux behield zijn basisstek. Hervé Kage kwam terug uit blessure en begon op de bank, net als Andriy Totovistkyi.

Matchreport