Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

Kerels winnen voor het eerst sinds augustus

De Kerels moesten tegen seizoensrevelatie Sint-Truiden de kentering inzetten na een slechte reeks van elf matchen zonder zege. Onze nieuwe coach Glen De Boeck dropte Idir Ouali terug in het elftal en Bennard Kumordzi vatte opnieuw past centraal achterin. Jovan Stojanovic kwam terug uit blessure. Dat gold ook voor Stijn De Smet, maar hij begon op de bank.

Matchreport

Kerels verliezen met 2-0 in Mechelen

Voor de verplaatsing naar Mechelen kon coach Anastasiou geen beroep doen op een hele resem langdurig gekwetsten zoals Ivanof en Lepoint. Deze week kwam daar ook nog Youcef Attal bij die ondertussen al geopereerd werd. Onze Algerijnse verdediger werd vervangen door Denzel Budde, sinds deze zomer bij de beloften van de Kerels. Voor Budde het grote debuut dus in de basiself!

Matchreport

Verlies op de Freethiel

Woensdagavond stond er een midweekmatch op de Freethiel op het programma. Bij de Kerels noteerden we twee wissels in vergelijking met het gelijkspel tegen Gent. Azouni en Budkivskyi kwamen in de ploeg, Perbet en Kumordzi verdwenen naar de bank. Scheidsrechter was de heer Jan Boterberg.

Matchreport

Kerels gaan onderuit in Sclessin

De Kerels speelden zondagmiddag in een zonovergoten Sclessin tegen Standard. Bij KVK noteerden we één wijziging: Azouni kreeg de voorkeur op Budkivskyi. Scheidsrechter van dit interessant duel was de heer Luc Wouters.

Matchreport

KVK plaatst zich voor de achtste finales van de beker

De Kerels hebben zich geplaatst voor de achtste finale van de Belgische voetbalbeker. KVK won van Durbuy met 5-3. Coach Yannis Anastasiou startte met negen nieuwe namen in vergelijking met de thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Enkel Kumordzi en Kovacevic bleven in de ploeg. Zo kregen Bruzzese, Azouni en Perbet hun eerste speelminuten.

Matchreport

Derbystrijd in Regenboogstadion eindigt onbeslist

Vanavond was het derbytime! Een gehavend KV Kortrijk maakte de verplaatsing naar het Regenboogstaden van SV Zulte Waregem. Coach Yannis Anastasiou kon geen beroep doen op de geblesseerde Lepoint. Kristof D’Haene was de vervanger van dienst. Ook De Smet en Budkivskyi behoorden tot de basiself. Scheidsrechter Christof Dierick leidde de felbeladen partij in goede banen.

Matchreport

Kerels moeten tevreden nemen met punt tegen Moeskroen

Op vrijdagavond openden de Kerels de debatten van de vijfde speeldag. Tegenstander van dienst was Royal Excel Moeskroen. In de basiself van Veekaa zagen we drie nieuwe namen. Makarenko en Kagelmacher stonden voor het eerst in de basis. Ook Kristof D’Haene begon aan de match. Scheidsrechter Jonathan Lardot leidde de wedstrijd in goede banen.

Matchreport