Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

Kerels verliezen PO2-finale van Charleroi : 1-2

Voor de finale van P02 stonden de zenuwen strak gespannen. De Kerels waren immers op twee wedstrijden van het allereerste Europese ticket in de clubgeschiedenis. Coach Vanderhaeghe kon terug rekenen op de herstelde Avenatti. Ook Rougeaux, Hines-Ike en Rolland begonnen aan de belangrijke partij. Bruzzese stond in doel.

Matchreport

Kerels klaar voor PO2-finale : 4-0 winst tegen Cercle!

Voor de laatste generale repetitie van de PO2-finale ontvingen de Kerels Cercle Brugge. Coach Vanderhaeghe wou graag als groepswinnaar de poule afsluiten om zo met een goed gevoel de match tegen Charleroi aan te vangen. Onze trainer startte met onder meer Kagelmacher, Van Der Bruggen en Ouali in de basis.

Matchreport

Union voor de tweede keer sterker dan KVK : 2-0

De Kerels trokken voor hun laatste verplaatsing van PO2 naar Union, de enige ploeg die KVK in het verlies kon duwen tijdens de nacompetitie. Coach Vanderhaeghe wou graag revanche voor die nederlaag maar koos ook voor rotatie in zijn team met het oog op de wedstrijd van vrijdag en de finale van de play-offs. Daardoor kwamen onder meer Azouni, Koita en Charisis in de basis. Van Der Bruggen, Lepoint, Rolland, Kagelmacher en D’Haene kregen rust.

Matchreport

Historische vijfde derbyzege van het seizoen : nul - vijf !

De Kerels konden de partij ontspannen aanvatten na de zekere kwalificatie voor de PO2-finale. Maar bij een derby tegen de buren is dat natuurlijk nog iets anders. Opgepookt door de supporters, mede door een geweigerde ludieke tifo, ging KVK op zoek naar zijn vijfde derbyzege dit seizoen. Coach Vanderhaeghe kon geen beroep doen op de geblesseerden Avenatti en Stojanovic. Batsula en Ezekiel kwamen zo in de startelf.

Matchreport

Kerels zetten nu ook Waasland-Beveren opzij : 2-1

De Kerels konden dit weekend al zekerheid krijgen over de eindwinst in hun PO2-poule maar dan moesten ze zelf winnen en rekenen op puntenverlies van Cercle Brugge en Zulte Waregem. Coach Vanderhaeghe begon met Stojanovic in de basis, ook Kumordzi startte aan de partij. Golubovic verhuisde naar de bank. De Kerels scoorden in hun PO-wedstrijden al liefst 15 keer.

Matchreport

Kerels dicht bij groepswinst na 2-3 zege in Moeskroen

De zege op Cercle had de Kerels weer een stap dichter gezet bij de finale van PO2, een nieuwe overwinning op Moeskroen zou haast zekerheid brengen. Vanderhaeghe zette Bruzzese terug in doel, maar onze coach kon geen beroep doen op de gekwetste Hines-Ike en De Sart. Rougeaux kwam daardoor voor het eerst sinds februari 2018 aan de aftrap.

Matchreport

Kerels winnen op Cercle met dank aan Van Der Bruggen

Na de thuisnederlaag tegen Union stonden de Kerels voor de opdracht punten te pakken op Cercle Brugge met het oog op de tweede plaats, die recht geeft op een stek in de finale van PO2. Coach Vanderhaeghe kon niet rekenen op de geblesseerden De Sart en Hines Ike en daardoor kwamen Kumordzi en Rolland in de ploeg. D’Haene keerde terug uit blessure.

Matchreport

Eerste puntenverlies voor Kerels in PO2

Op speeldag vier stonden de twee leiders in de poule tegenover elkaar. Zowel KVK als Union pakten een feilloze 9 op 9 en de winnaar van het onderlinge duel zou alleen aan de leiding komen en een eerste optie nemen op de groepswinst. Coach Vanderhaeghe zette de debuterende Pereira in doel, de gekwetste D’Haene werd vervangen door Batsula.

Matchreport

Vierde winst van het seizoen tegen de buren. KVK - Zulte Waregem : 4-2!

Na de zes op zes en de perfecte start van de nacompetitie ontvingen de Kerels vol vertrouwen de buren van Zulte Waregem. Coach Vanderhaeghe zag dan ook geen enkele reden om iets aan zijn elftal te veranderen. Ezekiel nam zijn plaats op de bank terug in. KVK won al twee derby’s in de reguliere competitie en de confrontatie in de beker. Tijd dus voor een vier op vier.

Matchreport