Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

Kerels gaan de boot in tegen de buren

Na de zes op zes tegen Lierse en OHL gingen de Kerels op zoek naar een derde opeenvolgende overwinning. Dat de tegenstander Zulte-Waregem heette zorgde natuurlijk voor een extra pigment. Voor de derby koos coach De Boeck voor de vertrouwde namen van de voorbije weken. Daardoor kwamen onder meer Kumordzi, Makarenko, Van der Bruggen terug in de ploeg. Lepoint behield zijn basisplaats, Perbet begon op de bank.

Matchreport

Twee strafschoppen volstaan voor zege tegen OH Leuven

Dinsdagavond stond er voor de Kerels op het midweekmatch op het programma tegen OH Leuven. In vergelijking met vorige zaterdag schudde coach Glen De Boeck zijn basiself stevig door elkaar. Met Lepoint en De Smet, die zijn 150e wedstrijd voor KVK speelde, stonden er enkele ervaren Kerels aan de aftrap. Papazoglou kreeg dan weer zijn kans in de spits. Scheidsrechter Bram Van Driessche leidde het POII-duel in goede banen.

Matchreport

Kerels boeken belangrijke zege op het Lisp

Na de nipte nederlaag tegen Moeskroen maakten de Kerels de verplaatsing naar Lierse. In het Lisp noteerden we twee wissels ten opzichte van vorige week: Bruzzese begon onder de lat. Verboom verving de geblesseerde Atal. Scheidsrechter van deze belangrijke partij was de heer Welsey Alen.

Matchreport

Kerels gaan de boot in tegen Moeskroen

De Kerels sloten het tweede weekend van de playoffs af met de korte trip naar Moeskroen. Traditioneel een verplaatsing die KVK goed ligt. De fans tekenden dan ook present voor de kortste verplaatsing van het seizoen. Trainer De Boeck kon, op uitzondering van de langdurig geblesseerden Rolland, Azouni en Rougeaux rekenen op een volledig fitte kern. Hij startte met dezelfde elf als vorige week.

Matchreport

Kerels nemen perfecte start in PO2

In de aanloop van de start van PO2 sprak coach De Boeck ambitieuze taal. Hij wou er alles aan doen om KV Kortrijk zijn allereerste Europees ticket uit de clubgeschiedenis te bezorgen. Een goeie start tegen Waasland-Beveren was dan ook erg belangrijk. Coach De Boeck begon met de verwachte elf, dus met Attal op de rechtsachter. Chevalier kon de Gouden Stier pakken mits een doelpunt. De revaliderende Lucas Rougeaux gaf de aftrap.

Matchreport

Kerels sneuvelen eervol in halve finale

De Kerels gingen in Genk op zoek naar een ticket voor de bekerfinale op 17 maart. Met een 3-2 voorsprong trokken ze naar de Luminus Arena. In vergelijking met de ploeg die won op STVV kwam Chevalier terug in de ploeg, Azouni nam plaats op de bank.

Matchreport

KVK zet top 6-ambitie kracht bij met zege in STVV

Na de knappe zege tegen Genk van afgelopen dinsdag wijzigde coach Glen De Boeck zijn ploeg op een plaats. Teddy Chevalier werd rust gegund en Jeremy Perbet mocht starten in de punt van de aanval. Voor de rest startte onze trainer met de ploeg die in de eerste helft Genk van de mat blies.

Matchreport

Kerels raken niet voorbij Panda's

Na de zege op Moeskroen wijzigde trainer De Boeck zijn ploeg op één plaats. Christophe Lepoint, die inviel afgelopen dinsdag, verscheen in de basis en daardoor verhuisde Stijn De Smet naar de bank. Eupen dat als voorlaatste aan de partij begon, sprokkelde dit seizoen nog maar drie punten op verplaatsing in elf uitwedstrijden. Het was bijna tien jaar geleden dat KVK de poort naar eerste klasse open duwde na een zege tegen de Oostkantonners.

Matchreport