Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

2-0 nederlaag op Stayen

De eerste wedstrijd na de winterstop bracht de Kerels naar Limburg voor het duel met STVV. KVK begon aan het duel op Stayen met Hines-Ike en Kage in de ploeg. De Sart was geschorst voor de match tegen de Kanaries, nieuwe spits Moffi begon op de bank.

Matchreport

Kagelmacher bezorgt Kerels belangrijke driepunter

Een uitzege op Union in de beker en een uitzege bij Eupen in de competitie. Dat was het rapport van onze Kerels voor de thuiswedstrijd tegen Cercle. In Eupen zorgden Ezekiel en Selemani voor de verlossende drie punten en dat geeft vertrouwen. Vanderhaeghe besliste dan ook om Selemani aan de aftrap te brengen, net als Ezekiel. Beide spelers zijn relatief nieuw in de basis maar doen het prima.

Matchreport

Gouden zege in Eupen

Na de deugddoende bekerzege op Union trok KVK richting Oostkantons voor het duel met AS Eupen. De kwalificatie voor de halve finale zorgde voor extra vertrouwen voor deze verre verplaatsing. Coach Vanderhaeghe miste Mboyo in zijn basiselftal en zette Stojanovic op de bank. Daardoor verscheen Ezekiel aan de aftrap, net als D’Haene.

Matchreport

Kagelmacher schiet Kerels naar halve finale

Na de kwalificatie tegen Eupen kregen de Kerels in de kwartfinale van de beker Union als tegenstander. In het authentieke, sfeervolle Stade Joseph Marien ging KVK op zoek naar een plaats bij de laatste vier. Batsula startte in de basis, D’Haene begon op de bank. Selemani, ex-Union, raakte niet speelklaar.

Matchreport

1-2 verlies tegen Moeskroen

Met een verdiend punt uit Mechelen in de achterzak ging KVK op zoek naar eerherstel in eigen stadion na enkele opeenvolgende thuisnederlagen. In vergelijking met vorige week verdwenen Lepoint (kwetsuur), Hornby en Kage (beiden op de bank) uit de ploeg. Van Der Bruggen, Ocansey en Stojanovic kwamen aan de aftrap.

Matchreport

Billijk gelijkspel in Mechelen

Na de deugddoende bekerzege tegen Eupen trok KVK richting Afas-stadion voor het duel met KV Mechelen. Van Der Bruggen, Selemani en Kovacevic waren gekwetst. Coach Vanderhaeghe dropte Hornby in de basiself.

Matchreport

KVK geplaatst voor kwartfinale

KVK en Eupen keken elkaar in de ogen tijdens de 1/8ste finale van de beker. De Kerels die in de vorige ronde gingen winnen in Seraing begonnen met enkele spelers die er zondag tegen Gent niet bij waren. Zo kregen Hornby en Batsula een basisplaats. Mboyo en De Sart begonnen op de bank.

Matchreport

Buffalo's te sterk voor de Kerels

Na de hoopvolle prestatie op Anderlecht ontving KVK in eigen vesting AA Gent dat met Kaminski, Kums en Dejaegere met drie ex-Kerels begon. Coach Vanderhaeghe van zijn kant recupereerde Kagelmacher na blessure en dropte Rolland in de basis. Daardoor verhuisden Golubovic en Batsula naar de bank. Daar zat ook Selemani voor het eerst dit seizoen.

Matchreport

Kerels pakken knap punt bij Anderlecht

De Kerels maakten op zondagavond de verplaatsing naar de hoofdstad voor het duel met Anderlecht. Na de thuisnederlaag tegen Waasland-Beveren gooide coach Vanderhaeghe zijn ploeg om, mede door de blessures die zijn kern teisterde. Zo kwamen Kage, Batsula en Ocansey aan de aftrap en maakten Jakubech en Tuta hun debuut. Hornby en Van Der Bruggen begonnen op de bank.

Matchreport