Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

Eerste puntenverlies voor Kerels in PO2

Op speeldag vier stonden de twee leiders in de poule tegenover elkaar. Zowel KVK als Union pakten een feilloze 9 op 9 en de winnaar van het onderlinge duel zou alleen aan de leiding komen en een eerste optie nemen op de groepswinst. Coach Vanderhaeghe zette de debuterende Pereira in doel, de gekwetste D’Haene werd vervangen door Batsula.

Matchreport

Vierde winst van het seizoen tegen de buren. KVK - Zulte Waregem : 4-2!

Na de zes op zes en de perfecte start van de nacompetitie ontvingen de Kerels vol vertrouwen de buren van Zulte Waregem. Coach Vanderhaeghe zag dan ook geen enkele reden om iets aan zijn elftal te veranderen. Ezekiel nam zijn plaats op de bank terug in. KVK won al twee derby’s in de reguliere competitie en de confrontatie in de beker. Tijd dus voor een vier op vier.

Matchreport

Sterke start van de Kerels aan PO2!

De Kerels begonnen aan PO2 met een leuke derby-affiche tegen Moeskroen. Coach Vanderhaeghe liet vooraf duidelijk blijken dat de Kerels met ambitie startten in de nacompetitie. Hij koos voor Hines-Ike centraal in de defensie, Lepoint verving op het middenveld de gekwetste Rolland.

Matchreport

Kerels eindigen seizoen in schoonheid : 2-0 zege tegen Antwerp

De Kerels kregen vorige week zekerheid over hun deelname aan PO2. Er restte nog één wedstrijd om de reguliere competitie in schoonheid af te sluiten. De laatste match op eigen veld tegen PO1-ploeg Antwerp kon gebruikt worden om de thuisreputatie nog verder op te poetsen. Coach Vanderhaeghe koos voor Van der Bruggen en De Sart die terug uit schorsing kwamen. Daardoor verhuisden Koita en Charisis naar de bank. Ook Azouni en Hines-Ike kwamen aan de aftrap.

Matchreport

KVK verwezen naar PO2 na verlies in Anderlecht

De Kerels kwamen vrij ontspannen aan de aftrap bij Anderlecht. Na de zege tegen Cercle konden ze met open vizier spelen terwijl de thuisploeg moest winnen. De Kerels hadden nog een waterkans op PO1 maar dan moesten ze zelf winnen en wat geluk kennen bij de uitslagen van de andere wedstrijden.

Matchreport

KVK in spannende slotfase voorbij Cercle : 2-1

Na het doelpuntenfestival in het Waasland wou coach Vanderhaeghe ook thuis nog eens de supporters verwennen. Dat moest dan maar gebeuren in de derby tegen Cercle dat al uit zijn laatste 8 partijen maar 3 punten pakte. Het elftal dat vorig weekend met 2-6 won, kwam aan de aftrap. Alleen de geschorste Van Der Bruggen werd vervangen door Avenatti.

Matchreport

Kerels walsen over Waasland-Beveren

Hoewel weinigen nog een cent gaven om de PO1-kansen, bleef er nog steeds een mathematische kans op de lucratieve nacompetitie en dus gingen de Kerels ook in Beveren op zoek naar een nieuwe driepunter na de opdoffer van vorige week. Coach Vanderhaeghe dropte met Kumordzi, Koita, Stojanovic, Rolland en Golubovic liefst vijf nieuwe namen in het elftal. Daardoor verzeilden onder meer Lepoint en Azouni naar de bank. Avenatti was geschorst.

Matchreport

PO1-droom voorbij na 1-2 verlies tegen Charleroi

KVK stond bij aanvang van de partij voor de dwingende opdracht de match te winnen om een kans op PO1 te behouden. Puntenverlies betekende quasi onherroepelijk PO2. Coach Vanderhaeghe gaf Ezekiel een nieuwe kans in de punt van de aanval, Kagelmacher kwam terug uit schorsing. Hines-Ike en Chevalier begonnen daardoor op de bank.

Matchreport

KVK wint zuinig 'am Kehrweg' : 0-1

De verste verplaatsing is ook dit seizoen die naar Eupen waar de Kerels de Panda’s partij gaven. De heenmatch werd door de Oostkantonners gewonnen met 1-3 en dus had KVK nog wat goed te maken. Coach Vanderhaeghe rekende voor dit duel op Hines-Ike, Azouni en Ouali die in de basis startten. Kagelmacher was geschorst, Koita en Golubovic begonnen op de bank.

Matchreport