Contactlenzen nodig? Jouw contactlenscentrum: Optiek Somers

Lensonline.be

Alle "Matchreport" artikels

KVK plaatst zich voor de achtste finales van de beker

De Kerels hebben zich geplaatst voor de achtste finale van de Belgische voetbalbeker. KVK won van Durbuy met 5-3. Coach Yannis Anastasiou startte met negen nieuwe namen in vergelijking met de thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Enkel Kumordzi en Kovacevic bleven in de ploeg. Zo kregen Bruzzese, Azouni en Perbet hun eerste speelminuten.

Matchreport

Derbystrijd in Regenboogstadion eindigt onbeslist

Vanavond was het derbytime! Een gehavend KV Kortrijk maakte de verplaatsing naar het Regenboogstaden van SV Zulte Waregem. Coach Yannis Anastasiou kon geen beroep doen op de geblesseerde Lepoint. Kristof D’Haene was de vervanger van dienst. Ook De Smet en Budkivskyi behoorden tot de basiself. Scheidsrechter Christof Dierick leidde de felbeladen partij in goede banen.

Matchreport

Kerels moeten tevreden nemen met punt tegen Moeskroen

Op vrijdagavond openden de Kerels de debatten van de vijfde speeldag. Tegenstander van dienst was Royal Excel Moeskroen. In de basiself van Veekaa zagen we drie nieuwe namen. Makarenko en Kagelmacher stonden voor het eerst in de basis. Ook Kristof D’Haene begon aan de match. Scheidsrechter Jonathan Lardot leidde de wedstrijd in goede banen.

Matchreport

Thuisnederlaag tegen Club Brugge ondanks sterke partij

Zondagavond stond met KV Kortrijk – Club Brugge de eerste West-Vlaamse derby in het Guldensporenstadion op het programma. Na de zege tegen Eupen zag coach Yannis Anastasiou weinig redenen om te wisselen. Alleen Jovan Stojanovic kwam in de ploeg. Idir Ouali nam plaats op de bank. Scheidsrechter van dé topper op de 4e speeldag was de heer Sebastien Delferière.

Matchreport

Kerels pakken verdiend de volle buit op de Kehrweg

Na de glansrijke thuisoverwinning tegen Lokeren maakten de Kerels zaterdagavond de verre verplaatsing naar KAS Eupen. Never change a winning team, dacht coach Yannis Anastasiou. Zo begonnen de Kerels met dezelfde basiself aan de aftrap. Scheidsrechter van dit duel was de heer Wesley Alen.

Matchreport

KVK wint met sprankelend voetbal van Lokeren

Zaterdagavond was het terug zover: de eerste thuismatch van het seizoen. KVK-coach Yannis Anastasiou opteerde voor dezelfde basiself als in de competitieopener tegen Charleroi. Ook bij Lokeren begonnen dezelfde elf namen aan de aftrap. Scheidsrechter deze avond was de heer Jan Boterberg.

Matchreport