Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

PO1-droom voorbij na 1-2 verlies tegen Charleroi

KVK stond bij aanvang van de partij voor de dwingende opdracht de match te winnen om een kans op PO1 te behouden. Puntenverlies betekende quasi onherroepelijk PO2. Coach Vanderhaeghe gaf Ezekiel een nieuwe kans in de punt van de aanval, Kagelmacher kwam terug uit schorsing. Hines-Ike en Chevalier begonnen daardoor op de bank.

Matchreport

KVK wint zuinig 'am Kehrweg' : 0-1

De verste verplaatsing is ook dit seizoen die naar Eupen waar de Kerels de Panda’s partij gaven. De heenmatch werd door de Oostkantonners gewonnen met 1-3 en dus had KVK nog wat goed te maken. Coach Vanderhaeghe rekende voor dit duel op Hines-Ike, Azouni en Ouali die in de basis startten. Kagelmacher was geschorst, Koita en Golubovic begonnen op de bank.

Matchreport

Op verplaatsing naar KAS Eupen

Zaterdag 9 februari spelen onze Kerels om 20u00 in het Kehrwegstadion van KAS Eupen voor speeldag 25. Ook voor deze verplaatsing rekenen onze Kerels op jullie massale steun. Schreeuw onze Kerels naar de overwinning komende zaterdag! Alle info over deze verplaatsing vind je hier.

Matchreport

Stojanovic kopt KVK in zevende hemel in extra tijd

De Kerels ontvingen op de 24ste speeldag Sporting Lokeren. Coach Vanderhaeghe startte tegen de rode lantaarn met nieuwkomer Koita onmiddellijk in de basis. Ook Lepoint, Batsula en Golubovic kwamen aan de aftrap. Azouni was geschorst, Kumordzi en Ouali begonnen op de bank. De bezoekers werden gecoacht door ex-KVK-trainer Glen De Boeck.

Matchreport

Buffalo's kloppen Kerels met 1-2

Na de onterechte nederlaag op Standard zocht KVK eerherstel in de thuiswedstrijd tegen AA Gent. Coach Vanderhaeghe die het seizoen bij onze tegenstander begon, startte met dezelfde elf als vorige week op Standard. Bij de Buffalo’s kwamen met Kaminski, Dejaegere en Verstraete drie ex-Kerels aan de aftrap.

Matchreport

KVK pas in de extra tijd kopje onder op Sclessin

De Kerels speelden hun eerste match na de winterstop op Standard. In een vurig Sclessin startte coach Vanderhaeghe met Bruzzese in doel na het vertrek van Kaminski naar Gent. Kumordzi, Chevalier en Van Der Bruggen kwamen aan de aftrap, net als ex-Standardspeler De Sart. Ezekiel, ook al ex-Standard, begon op de bank.

Matchreport

Kerels winnen de derby overtuigend : 4-2!

Na het gelijkspel op STVV stond nog één wedstrijd op het programma. Niet zomaar een match maar dé derby tegen Zulte Waregem. De buren volop in de strijd tegen de degradatie gewikkeld verloren de bekerderby en ook de thuismatch in de competitie werd eerder dit seizoen door de Kerels gewonnen met 0-2.

Matchreport

0-0 gelijk op Stayen

Na de uitschakeling in de beker ging KVK in het verre Limburg op zoek naar eerherstel. Het moest dan wel gebeuren tegen Sint-Truiden dat thuis nog niet verloor dit seizoen. Coach Vanderhaeghe had zijn basisploeg opnieuw een plaats voor Ouali. Ook Ezekiel stond aan de aftrap. Avenatti en Charisis begonnen op de bank.

Matchreport