Contactlenzen nodig? Jouw contactlenscentrum: Optiek Somers

Lensonline.be

Alle "Matchreport" artikels

Veekaa verliest in de Oostkantons

Vanavond maakten de Kerels de verre plaatsing naar de Oostkantons. Tegenstander van dienst was KAS Eupen. Bij Veekaa kwamen Kovacevic, Rolland en Mercier terug in de ploeg. Scheidsrechter vanavond was de heer Christof Dierick.

Matchreport

Veekaa wint doelpuntenrijk duel op Schiervelde

Vanavond was het derby-time in POII. Veekaa maakte de korte verplaatsing naar KSV Roeselare. Coach Karim Belhocine voerde drie wissels door in vergelijking met zaterdag: Van der Bruggen kwam terug na schorsing, ook Totovitskyi en Ouali maakten hun rentree in de basiself. Scheidsrechter Luc Wouters leidde de wedstrijd in goede banen.

Matchreport

Veekaa lijdt eerste nederlaag in POII

Vanavond ontving Veekaa met KRC Genk de kwartfinalist van de Europa League. Met een eerste plaats als inzet was het belang groot voor beide ploegen. Bij KVK opteerde coach Karim Belhocine voor dezelfde basiself als in het billijk gelijkspel tegen Lokeren. Coach van deze interessante partij was de heer Serge Gumienny.

Matchreport

Veekaa pakt punt op Daknam

Veekaa maakte vanavond de verplaatsing naar Daknam. Coach Karim Belhocine opteerde voor dezelfde basiself als in de gewonnen partij tegen Moeskroen. Scheidsrechter was de heer Nicolas Laforge.

Matchreport

Veekaa begint met deugddoende zege aan POII

Zaterdagavond stond de eerste match in POII op het programma. Bij Veekaa keerde Thomas Kaminski terug in doel. Ook Barbaric, De Smet, Mercier en Totovysktyi stonden – in tegenstelling tot de laatste competitiematch – in de basiself. Scheidsrechter was de heer Frederik Geldhof.

Matchreport

Veekaa speelt gelijk op Mambourg

Vanavond maakte Veekaa de verplaatsing naar Mambourg. Bij Rood-Wit keerde Idir Ouali terug uit blessure. Ook Van Loo en Pavlovic maakten hun rentree in de basis. Scheidsrechter van deze partij was de heer Wim Smet.

Matchreport