Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "Matchreport" artikels

Mboyo bezorgt Kerels verdiend punt

De eerste thuismatch bracht de Kerels tegenover het Charleroi van ex-KVK-coach Karim Belhocine. In het elftal dat aan de match begon, kregen Rolland, Ezekiel en Ocansey een basisplaats. Daardoor verdwenen Ajagun, Kage en Mboyo naar de bank.

Matchreport

Kerels onderuit in openingsmatch

De Kerels mochten het nieuwe voetbalseizoen openen en deden dat op het veld van uittredend kampioen RC Genk. Coach Vanderhaeghe startte met de ploeg die op de fandag Rotterdam had partij gegeven, enkel Lepoint die uitviel tijdens de opwarming werd vervangen door Ajagun. Nieuwkomers Ocansey en Mujakic starten op de bank, Mboyo en Kage speelden tegen hun ex-ploeg.

Matchreport

Klinkende zege in galamatch : 4-0 zege tegen Rotterdam

Een week voor de competitiestart stond de traditionele fandag op het programma. De Kerels namen het in hun jaarlijkse galamatch op tegen Excelsior Rotterdam, een ploeg die vorig jaar zakte uit de Eredivisie. In het basisteam van coach Yves Vanderhaeghe stonden vooral de namen die vorig seizoen het mooie weer maakten. Ook Ilombe Mboyo en Hervé Kage, terug van weggeweest, kwamen aan de aftrap. Voor de match werd Kristof D'Haene gehuldigd als Kerel van het Seizoen 2018-2019.

Matchreport

Kerels verliezen PO2-finale van Charleroi : 1-2

Voor de finale van P02 stonden de zenuwen strak gespannen. De Kerels waren immers op twee wedstrijden van het allereerste Europese ticket in de clubgeschiedenis. Coach Vanderhaeghe kon terug rekenen op de herstelde Avenatti. Ook Rougeaux, Hines-Ike en Rolland begonnen aan de belangrijke partij. Bruzzese stond in doel.

Matchreport

Kerels klaar voor PO2-finale : 4-0 winst tegen Cercle!

Voor de laatste generale repetitie van de PO2-finale ontvingen de Kerels Cercle Brugge. Coach Vanderhaeghe wou graag als groepswinnaar de poule afsluiten om zo met een goed gevoel de match tegen Charleroi aan te vangen. Onze trainer startte met onder meer Kagelmacher, Van Der Bruggen en Ouali in de basis.

Matchreport

Union voor de tweede keer sterker dan KVK : 2-0

De Kerels trokken voor hun laatste verplaatsing van PO2 naar Union, de enige ploeg die KVK in het verlies kon duwen tijdens de nacompetitie. Coach Vanderhaeghe wou graag revanche voor die nederlaag maar koos ook voor rotatie in zijn team met het oog op de wedstrijd van vrijdag en de finale van de play-offs. Daardoor kwamen onder meer Azouni, Koita en Charisis in de basis. Van Der Bruggen, Lepoint, Rolland, Kagelmacher en D’Haene kregen rust.

Matchreport

Historische vijfde derbyzege van het seizoen : nul - vijf !

De Kerels konden de partij ontspannen aanvatten na de zekere kwalificatie voor de PO2-finale. Maar bij een derby tegen de buren is dat natuurlijk nog iets anders. Opgepookt door de supporters, mede door een geweigerde ludieke tifo, ging KVK op zoek naar zijn vijfde derbyzege dit seizoen. Coach Vanderhaeghe kon geen beroep doen op de geblesseerden Avenatti en Stojanovic. Batsula en Ezekiel kwamen zo in de startelf.

Matchreport

Kerels zetten nu ook Waasland-Beveren opzij : 2-1

De Kerels konden dit weekend al zekerheid krijgen over de eindwinst in hun PO2-poule maar dan moesten ze zelf winnen en rekenen op puntenverlies van Cercle Brugge en Zulte Waregem. Coach Vanderhaeghe begon met Stojanovic in de basis, ook Kumordzi startte aan de partij. Golubovic verhuisde naar de bank. De Kerels scoorden in hun PO-wedstrijden al liefst 15 keer.

Matchreport

Kerels dicht bij groepswinst na 2-3 zege in Moeskroen

De zege op Cercle had de Kerels weer een stap dichter gezet bij de finale van PO2, een nieuwe overwinning op Moeskroen zou haast zekerheid brengen. Vanderhaeghe zette Bruzzese terug in doel, maar onze coach kon geen beroep doen op de gekwetste Hines-Ike en De Sart. Rougeaux kwam daardoor voor het eerst sinds februari 2018 aan de aftrap.

Matchreport