Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Alle "KVK-plus" artikels

KVK Fietst trapt binnenkort opnieuw in gang!

KVK Fietst gaat weer van start en is er voor iedereen. Sporadische fietser, sportieve fietser of is jouw fiets een onaangeroerd object. Iedereen zal zijn gading vinden 
in deze sportieve club. Bovendien hebben we dit jaar een héél leuk nieuwtje in petto!

KVK-plus

De Warmste Supporter(s)

Tijdens de kerstmatch KV Kortrijk – Standard de Liège werden de vier kandidaten van De Warmste Supporter campagne voorgesteld. Tijdens dit gezamenlijk initiatief, opgezet door KV Kortrijk en Iso Protect, strijden 3 supporters voor het kroontje van De Warmste Supporter. Dit alles met één doel: financiële middelen inzamelen voor enkele community projecten van de club.

KVK-plus

Wafelenbak door spelers KVK

Onze spelers bakken wafels, serveren chocomelk en koffie en houden een Kerstfotoshoot op woensdagnamiddag. Een superleuke activiteit voor jong en oud! De opbrengst van deze namiddag gaat integraal naar Red-Side Academy. Heb je bovendien nog geen Kerstcadeautje? Neem dan een kijkje in de outlet van KV Kortrijk!

KVK-plus

Jouw naam op het shirt?

KV Kortrijk gaat samen met Iso Protect op zoek naar De Warmste Supporter. Meld je aan en doe mee! De warmste supporter komt 1 seizoen lang met zijn naam op het shirt van KV Kortrijk!

KVK-plus

Don't drink and drive!

De nieuwe preventiecampagne ‘Don’t Drink and Drive’ is vanaf 1 december in de bioscoop en op TV te zien. De campagne is een gezamenlijk initiatief van Jupiler en de Pro League. Voetbalspelers uit de eerste klasse voetbalclubs figureren in de nieuwe spot, die tijdens de kerstperiode de aandacht moet vestigen op verkeersveiligheid en verantwoorde alcoholconsumptie.

KVK-plus