Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Alle "KVK-plus" artikels

Moffi schenkt drank en kledij aan organistaties

Aangezien het voetbal al een tijdje stil ligt en misschien nog een eind zal stilliggen, schonk KV Kortrijk samen met Terem Moffi de huidige stock met dranken en kledij aan het goede doel. Zo wil KV Kortrijk dergelijke organisaties in deze tijden van nood bijstaan.

KVK-plus

KV KORTRIJK 4 LIFE

De Warmste Week, de jaarlijkse actie van radiozender StuBru en de VRT, landt dit jaar voor het eerst in Kortrijk. Van 18 tot 24 december wordt gans Vlaanderen terug ondergedompeld in een massa aan solidariteitsacties, allen ter ondersteuning van de geregistreerde goeie doelen. Ook KV Kortrijk wil hier zijn steentje voor bijdragen.

KVK-plus

Supportersfederatie steunt Zibi's Speeltuin

Ilombe Mboyo en Julien De Sart waren afgelopen woensdag aanwezig bij de opening en het persmoment voor Zibi’s Speeltuin, het kinderproject van AZ Groeninge. Zibi is de mascotte van de kinderafdeling van het ziekenhuis. Je vindt hem terug op de kledij van de medewerkers en op de muren van het ziekenhuis.

KVK-plus

Younited Belgium

Wat vroeger de Belgian Homeless Cup noemde, gaat voortaan door het leven als YOUNITED BELGIUM! Ook het Belgian Homeless Cup team van KV Kortrijk kent een naamsverandering.

KVK-plus

Uitbreiding G-voetbalwerking

Dankzij het enorme succes van onze G-voetbalwerking, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we na één seizoen al zullen uitbreiden! We zoeken extra spelers voor de +16-ploeg en we starten met een U13-ploeg.

KVK-plus

Jongeren in Marokko kregen KVK-tenue

Een twintigtal jongeren van Prizma Campus College Izegem en het Sint-Aloysiuscollege Menen trokken op inleefreis naar Marokko. Daar schonken de leerlingen verschillende tenues van voorbije seizoenen van onze Kerels aan de straat- en weeskinderen.

KVK-plus