Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Alle "KV Kids" artikels

Morgen KVK-familiedag in Plopsaland

Op dinsdag 1 mei organiseert KVK een Familiedag in Plopsaland. Kom met jouw vriendjes naar De Panne en geniet van een dag vol fun met Maya, Bumba en Plop! Vandaag is de laatste kans om jouw ticket(s) te kopen of af te halen voor deze dag! Alles wat je moet weten vind je hieronder.

KV Kids

KVK-familiedag in Plopsaland

Op dinsdag 1 mei organiseert KVK een Familiedag in Plopsaland. Kom met jouw vriendjes naar De Panne en geniet van een dag vol fun met Maya, Bumba en Plop! Alles wat je moet weten vind je hieronder.

KV Kids

Paasparty voor KV Kids

Volgend weekend is het eindelijk weer zover! Na een korte, maar veel te lange, break beginnen onze Kerels aan de play-offs. Dat gaat uiteraard gepaard met heel wat randanimatie voor de KV Kids!

KV Kids

Communiefoto's op KV Kortrijk

Op woensdag 4 april organiseert KVK een communiefotodag. Is jouw zoon of dochter helemaal gek van Veekaa en viert hij/zij dit jaar een communie of lentefeest? Noteer deze datum dan met stip in de agenda!

KV Kids

Breng je vriendinnetje mee naar KVK!

Het einde van de reguliere competitie nadert met rasse schreden. Op zondag 11 maart staat alweer de laatste wedstrijd gepland, tegen Sporting Charleroi. Die wedstrijd wordt niet enkel speciaal voor de vrouwen, maar ook voor de KV Kids!

KV Kids

KV Kids klinken op 2018

Onze KV Kids zijn elke wedstrijd een grote steun voor onze Kerels! Ook in 2018 willen we samen met onze KV Kids de Kerels naar sportieve successen streven. Om het jaar goed in te zetten trakteren we onze KV Kids op een gratis KV Kidscocktail!

KV Kids

KV Kids goochelen met balonnen

Onze KV Kids worden bij thuiswedstrijden verwend met een leuke wedstrijd van hun favoriete Kerels en veel sfeer, maar ook met leuke activiteiten rond het voetbal. Zo is er tijdens KV Kortrijk - KV Mechelen opnieuw een leuke activiteit voorzien voor onze jongste supporters!

KV Kids