Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Alle "KV Kids" artikels

KV Kids goochelen met balonnen

Onze KV Kids worden bij thuiswedstrijden verwend met een leuke wedstrijd van hun favoriete Kerels en veel sfeer, maar ook met leuke activiteiten rond het voetbal. Zo is er tijdens KV Kortrijk - KV Mechelen opnieuw een leuke activiteit voorzien voor onze jongste supporters!

KV Kids

Extra's voor de KV Kids

Onze KV Kids worden op elke thuiswedstrijd verwend met leuke extra's. Ook op zaterdag 18 november om 20u00 tegen STVV zal dit opnieuw het geval zijn en staat er heel wat op het programma voor de KV Kids!

KV Kids

KV Kidsmutsen ook tegen STVV

Op de vorige thuiswedstrijd KV Kortrijk - KRC Genk kregen onze KV Kids allemaal een gloednieuwe KV Kidsmuts. De KV Kids die hun muts niet konden ophalen, kunnen dit alsnog doen op de volgende thuiswedstrijd: KV Kortrijk - STVV.

KV Kids

KV Kids fotoshoot!

Onze KV Kids die deelnamen aan de fotoshoot voor KV Kortrijk - KAA Gent kunnen een wedstrijdshirt winnen van KV Kortrijk! Benieuwd hoe? Lees er alles over hieronder!

KV Kids

Leuke KV Kids fotoshoot

Zaterdag nemen onze Kerels het op tegen KAA Gent. Een belangrijke match, waarop de Kerels opnieuw massaal op jullie steun rekenen. Vooral ook opnieuw op de steun van onze enthousiaste KV Kids. Bovendien hebben we opnieuw een leuke activiteit in petto voor onze KV Kids!

KV Kids