Contactlenzen nodig? Jouw contactlenscentrum: Optiek Somers

Lensonline.be

Alle "KV Kids" artikels

KV Kids tifoworkshop

Onze KV Kids worden tijdens elke thuiswedstrijd verwend. Een voetbalwedstrijd van hun favoriete Kerels en tal van leuke activiteiten rond het veld voor hen. Maar ook naast de wedstrijden organiseren we tal van leuke activiteiten voor onze jongste Kerels, dit keer een KV Kids Tifoworkshop!

KV Kids

Back to school-actie!

De grote vakantie zit er bijna op, tijd om opnieuw aan het nieuwe schooljaar te beginnen denken! Dankzij KVK kunnen alle leerlingen goed uitgerust het nieuwe schooljaar ingaan!

KV Kids

Ploegposter voor de KV Kids

Veel kinderen lieten zich voor de aftrap van KVK-Club Brugge schminken. De duidelijke rood-witte strepen op hun wangen en sommige jongens en meisjes met de afkorting KVK op hun kin lieten zien dat ze helemaal achter onze Kerels stonden. In de familietribune zagen we dan ook veel extra rood en wit! TopSupporters!

KV Kids

KV Kids kleuren rood en wit!

Zondag maakt KV Kortrijk zich op voor de topper tegen Club Brugge. Dan ontvangen we de leider van de competitie in het Guldensporenstadion. Een niet te missen match, die in het verleden al heel vaak voor heel wat spektakel gezorgd heeft.

KV Kids