Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Alle "KV Kids" artikels

Communiefoto's op KV Kortrijk

Op woensdag 4 april organiseert KVK een communiefotodag. Is jouw zoon of dochter helemaal gek van Veekaa en viert hij/zij dit jaar een communie of lentefeest? Noteer deze datum dan met stip in de agenda!

KV Kids

Breng je vriendinnetje mee naar KVK!

Het einde van de reguliere competitie nadert met rasse schreden. Op zondag 11 maart staat alweer de laatste wedstrijd gepland, tegen Sporting Charleroi. Die wedstrijd wordt niet enkel speciaal voor de vrouwen, maar ook voor de KV Kids!

KV Kids

KV Kids klinken op 2018

Onze KV Kids zijn elke wedstrijd een grote steun voor onze Kerels! Ook in 2018 willen we samen met onze KV Kids de Kerels naar sportieve successen streven. Om het jaar goed in te zetten trakteren we onze KV Kids op een gratis KV Kidscocktail!

KV Kids

KV Kids goochelen met balonnen

Onze KV Kids worden bij thuiswedstrijden verwend met een leuke wedstrijd van hun favoriete Kerels en veel sfeer, maar ook met leuke activiteiten rond het voetbal. Zo is er tijdens KV Kortrijk - KV Mechelen opnieuw een leuke activiteit voorzien voor onze jongste supporters!

KV Kids

Extra's voor de KV Kids

Onze KV Kids worden op elke thuiswedstrijd verwend met leuke extra's. Ook op zaterdag 18 november om 20u00 tegen STVV zal dit opnieuw het geval zijn en staat er heel wat op het programma voor de KV Kids!

KV Kids

KV Kidsmutsen ook tegen STVV

Op de vorige thuiswedstrijd KV Kortrijk - KRC Genk kregen onze KV Kids allemaal een gloednieuwe KV Kidsmuts. De KV Kids die hun muts niet konden ophalen, kunnen dit alsnog doen op de volgende thuiswedstrijd: KV Kortrijk - STVV.

KV Kids