Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Anastasiou tevreden met teamprestatie

Nieuws

Coach Anastasiou reageerde na de match op Charleroi tijdens de persbabbel. Hij was tevreden met spel, maar ontgoocheld in het resultaat.

"Ik vind dat we goed begonnen aan de wedstrijd, we waren de betere in het spel maar door een domme penalty komen we op achterstand. Daardoor brachten we onszelf in de problemen en verdwenen we een kwartier uit beeld. We raakten niet meer in ons spel en waren te weinig bezig met het team."

"De laatste tien minuten van de eerste en de volledige tweede helft namen we het initiatief terug in handen en domineerden we de tegenstander. We waren de beste ploeg en trapten twee keer op de paal. Op dat moment moet je een beetje geluk hebben, maar dat is voetbal. Het was een goeie prestatie die vertrouwen geeft. Het voetbal dat we hebben laten zien, gaf me een goed gevoel."

"We hebben geprobeerd een nieuwe spelwijze te brengen in Kortrijk en de jongens hebben het fantastisch gedaan : we speelden op een hoog tempo, alleen misten we dat ene doelpuntje en dat is jammer omdat we de betere ploeg waren."

Bekijk ook de reacties van verdedigers Anthony Van Loo en Vladimir Kovacevic na de wedstrijd.

Reacties na Sporting Charleroi - KV Kortrijk