Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Al ingeschreven voor de Jupiler Cup?

Nieuws

De tweede editie van KVK Jupiler Cup op zaterdag 3 juni belooft een onvergetelijke dag te worden in een sfeervolle voetbalambiance. Voetbal, gezelligheid, sportiviteit en respect krijgen de aandacht. Het is de ideale kans om je talent te tonen en je team naar de overwinning te trappen!

64 mannelijke en 16 vrouwelijke recreatieve teams strijden op het kunstgras van de KVK Jeugdacademie (Weverstraat, Kortrijk) om de beker. De wedstrijden duren telkens 15 minuten en worden gespeeld op 1/5 van een voetbalveld in duiveldoelen.
De teams mogen uit minimaal vijf tot maximaal tien spelers bestaan, waaronder één keeper (handschoenen niet vergeten!). Er wordt telkens 5 vs. 5 gespeeld. We starten om 9 uur en de finale is voorzien tegen 18 uur.

Er worden overheerlijke broodjes en pasta aangeboden en er is een ruim aanbod aan drank. Met een gezellig terras slagen we erin om de KVK-jeugdacademie tot 'the new place to be' om te toveren.

Doe mee en maak met het hele team kans op een wedstrijdshirt gesigneerd door alle KVK-spelers!

De prijs bedraagt € 80 per deelname incl. verzekering.

Inschrijven kan tot vrijdag 26 mei 2017 via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefEYlyJEeTbxC3I-Oer8hfrsvdhn3R...