Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Afterwork @ KVK

Nieuws

De wedstrijden volgen elkaar in snel tempo op. Vandaag staat alweer speeldag 4 van PO II op het programma. Deze midweekwedstrijd is de ideale gelegenheid om samen met jouw collega’s of medestudenten naar KVK te komen. Kom alles hier te weten!

Ook tijdens de play-offs staat KVK niet stil en staan er alweer heel wat dingen te gebeuren. Vandaag nemen onze Kerels het om 20h30 op tegen Oud-Heverlee Leuven. Deze wedstrijd tegen de Leuvenaars staat in het teken van Afterwork @ KVK; de perfecte teambuilding! Registreer je vandaag nog tot 18h00 samen met jouw collega’s en kom volledig gratis naar de wedstrijd kijken! Na registratie krijg je een bevestigingsmail. Neem deze mail mee naar het loket, waar je deze kan inwisselen voor een ticket. Registreren kan je hier.

Let wel; gratis tickets zijn enkel beschikbaar als je voor 19h30 aanwezig bent!

Afterclass 

Voor studenten wordt Afterwork @ KVK omgedoopt tot Afterclass @ KVK. Een gratis vat, prachtig weer, DJ Kestified en een leuke pot voetbal; wat wil een student nog meer? Als klap op de vuurpijl kunnen ook zij gratis naar de wedstrijd komen kijken, mits registratie voor 18h00 en aanwezigheid voor 19h30. Het gratis vat staat gepland om 19h00. Registreren kan je hier.

Afterwork @ KVK