Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Afscheidsmatch Pavlovic eindigt in spektakelrijk gelijkspel tegen Lokeren

Matchreport

Vanavond stond de match tegen Sporting Lokeren volledig in het teken van de afscheidnemende Nebojsa Pavlovic. Coach Karim Belhocine koos voor drie nieuwe namen in vergelijking met de 3-2 nederlaag tegen Eupen. Stojanovic, D'Haene en natuurlijk ook Nebo kwamen aan de aftrap. Scheidsrechter vanavond was de heer Alexandre Boucaut.

De Kerels namen het voortouw in het wedstrijdbegin. Na vijf minuten kreeg rood-wit een vrije trap op een interessante plek. Stojanovic zette zich achter de bal, maar via de muur ging de bal over doel. Veekaa drukte door en halfweg de eerste helft was de voorsprong een feit. Na een geweldige dribbel van Rolland kon Stojanovic de bal simpel binnentikken: 1-0. Dat was het signaal voor de Kerels om even het gaspedaal te lossen.

Geweldige goal De Sutter

De bezoekers kwamen beter in de partij en zeven minuten voor de rust stonden de bordjes terug gelijk. Op een assist van De Ridder scoorde Hupperts zijn derde van het seizoen. En nog was het niet gedaan. De Sutter zette met een geweldig afstandsschot Lokeren op voorsprong. Niet veel later werd het zelfs 1-3. Persoons kopte aan de tweede paal mooi binnen.

Twintig knotsgekke minuten

De tweede helft begon net zoals de eerste: met KVK die het tempo bepaalde. En dat loonde. Mercier scoorde al snel de aansluitingstreffer. Toch liep Lokeren niet veel later terug uit. Kaminski pareerde eerst een schot van Hupperts, maar werd door Enoh verschalkt door de benen. Het doelpuntenfestijn bleef maar duren. De net ingevallen Saadi bracht Veekaa voor de derde keer in de wedstrijd met een mooie halve omhaal. En ja hoor, nog was het niet gedaan. Na een hoekschop bleef de bal hangen en Kovacevic trapte staalhard binnen: 4-4.

Kansen à volonté

Je mocht niet omkijken of je had een kans gemist. Eerst trapte Skulason op de paal, daarna kregen Saadi en Van der Bruggen een open schietkans. Tien minuten voor tijd haalde Miric hard uit, maar Kaminski redde knap. In de absolute slotfase scoorde Saadi nog de winnende treffer, maar hij werd onterecht afgevlagd voor buitenspel. Zo eindigde de  afscheidsmatch van Nebo in een spektakelrijk 4-4 gelijkspel.

KV Kortrijk                         4

Sporting Lokeren           4

KV Kortrijk: Kaminski, Rougeaux, Pavlovic (60’ Goutas), Kovacevic, D’Haene, De Smet, Van der Bruggen, Mercier (84’ Totovytskyi), Rolland, Stojanovic (65’ Saadi), Chevalier

Doelpunten: 22’ Stojanovic 1-0, 38’ Hupperts 1-1, 42’ De Sutter 1-2, 45’ Persoons 1-3, 53’ Mercier 2-3, 57’ Enoh 2-4, 67’ Saadi 3-4, 70’ Kovacevic 4-4

Geel: Van der Bruggen, Rougeaux, De Smet