Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"10 Om Terug Te Zien" - De Theatershow

Nieuws

Ter gelegenheid van de 10 prachtige jaren die KV Kortrijk beleefde in eerste klasse als club en als familie werd een boek uitgebracht. Om dit prachtig stukje literatuur niet zomaar aan jullie voorbij te laten gaan, organiseren wij een heuse theatershow met gastsprekers die deel uitmaakten van een decenium KV Kortrijk!

Beleef deze momenten allemaal opnieuw!

Op dinsdag 20 november 2018 kun je al deze momenten opnieuw beleven in een prachtige KVK-show: "10 om terug te beleven". Een show waarbij Hein Vanhaezebrouck, Georges Leekens, Yves Vanderhaeghe en Glen De Boeck terugblikken op al deze mooie momenten bij KV Kortrijk samen met Nicolas De Brabander.

Daarnaast zien we ook heel wat spelers uit die 10 seizoenen terug op het podium voor een korte babbel of een leuke anekdote. Misschien een leuk weerzien met Brecht Dejaegere, Birger Verstraete, Nebojsa Pavlovic, Mo Messoudi, Sven Kums, Ivan Santini, Istvan Bakx, Kristof Van Hout, Glenn Verbauwhede, ... 

Deze avond start trouwens met een prachtig videospektakel dat meteen overgaat met een live-optreden en ode aan Johny Turbo's "Vis in de Leie". Kortom een show die KV Kortrijk ademt.

De tickets vliegen de deur uit 
Voor slechts 8 euro kan jij deel uitmaken van deze prachtavond.
Wees snel en bestel jouw ticket(s) door hier te klikken!

OP = OP