Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

10 jaar KVK

"10 om terug te zien"

Een KVK-show om terug te beleven met muziek, spraakmakende gasten, onvergetelijke beelden en zoveel meer. 10 memorabele seizoenen in 1 unieke rood-witte avond. Herinneringen uit seizoen 2007-2008 tot seizoen 2017-2018. Van Hein Vanhaezebrouck tot Yves Vanderhaeghe en van Sven Kums tot Teddy Chevalier. Van het behoud verzekeren in het eerste seizoen in Eerste klasse tot een seizoen met Play Off I en een bekerfinale. Kortom een avond die je moet gezien hebben.

 

Beleef deze momenten allemaal opnieuw!

Op dinsdag 20 november 2018 kun je al deze momenten opnieuw beleven in een prachtige KVK-show: "10 om terug te beleven". Een show waarbij Hein Vanhaezebrouck, Georges Leekens, Yves Vanderhaeghe en Glen De Boeck terugblikken op al deze mooie momenten bij KV Kortrijk samen met Nicolas De Brabander.

Daarnaast zien we ook heel wat spelers uit die 10 seizoenen terug op het podium voor een korte babbel of een leuke anekdote. Misschien een leuk terugzien met Brecht Dejaegere, Birger Verstraete, Nebojsa Pavlovic, Mo Messoudi, Sven Kums, Ivan Santini, Istvan Bakx, Kristof Van Hout, Glenn Verbauwhede,... 

Deze avond start trouwens met een prachtig videospektakel, die meteen overgaat met een live-optreden en ode aan Johny Turbo's "Vis in de Leie". Kortom een show die KV Kortrijk ademt.

Vis in de Leie

Praktisch

Wanneer? Dinsdag 20 november 2018

  • 19u00 ontvangst
  • 19u30 videospektakel
  • 20u00 1e fluitsignaal en aftrap van de eerste helft
  • 21u30 Rust
  • 22u00 2e helft
  • 23u00 Nabespreking

Waar? Stadsschouwburg Kortrijk (Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk)

Tickets

Een ticket voor deze unieke avond heb je al voor 8 euro! Daarnaast is er ook een VIP-formule, volledig met champagnereceptie, gesigneerd boek, gereserveerde plaatsen en een meet en greet met de gasten nadien. Deze formule komt aan 85 euro.

Tickets kun je enkel online kopen via deze link.

VIP-tickets kun je kopen via Pieter Vandoolaeghe, via pieter@kvk.be of 056/969001

Goed voorbereid voor 10 om terug te zien?

Tien jaar in de eerste voetbalklasse van België. Dat heeft KV Kortrijk verwezenlijkt. Van promovendus naar stugge subtopper. Van kleine club, tot hechte familieclub. Tien jaar, waar euforie en teleurstelling, furore en trots hand in hand gingen. Dit alles gebundeld in een prachtig boek, is beschikbaar in de fanshop & webshop van KV Kortrijk!

Wil je goed voorbereid zijn op de theateravond, koop dan ook het boek "10 om terug te zien!". Een collector's item, waarbij je 10 seizoenen KV Kortrijk in de eerste voetbalklasse kunt herbeleven.

Het boek kun je kopen in het secretariaat of online via deze link.